22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Sedinta cu scandal in Consiliu Local Valea Seaca. Noul consilier a depus juramantul

Scandal de pomina in legislativul local din comuna Valea Seaca. Astazi a fost validat noul consilier local PSD, dupa demiterea lui Agachi Ioan, cel care a fost demis pe motiv ca ar fi avut un comportament inadecvat la adresa consilierilor.
Locul vacant a fost ocupat de Gelu Florescu, asistent medical in Iasi. Noul consilier a depus astazi juramantul, desi procedura de convocare a sedintei a fost contestata.

Consilierii din opozitie au reprosat secretarului ca nu a respectat graficul de sedinte aprobat la sfarsitul anului trecut si ca s-a grabit sa convoace sedinta de astazi cu incalcarea prevederilor legale. In replica, secretarul nu a mai recunoscut graficul de sedinte aprobat anul trecut, iar primarul a incercat sa fenteze presa pentru a nu participa la sedinta.

In aceeasi sedinta, dupa validarea noului consilier o parte dintre alesii locali au adus acuzatii grave la adresa primarului Valeriu Roman. Ei au sustinut ca Primaria Valea Seaca ar fi pierdut 10 mld de lei vechi in favoarea unei societati comerciale prin neprezentarea la proces si au solicitat edilului sa prezinte public un contract pagubos incheiat in anul 2009, prin care a fost platit un avans de 200 de milioane de lei vechi pentru achizitionarea unui buldo escavator care nu a fost livrat nici pana acum

Mentionam ca astfel de scandaluri sunt frecvente intre primar si consilierii din Valea Seaca, mai ales dupa ce edilul comunei a fost condamnat la 3 ani de puscarie cu suspendare pentru inselaciune si uz fals.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow