19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

Sedință cu 19 proiecte pe ordinea de zi la Târgu Frumos

Ultimele știri

O nouă şedinţă ordinară la Târgu Frumos unde aleşii locali vor dezbate şi vota 19 proiecte de pe ordinea de zi. Întrunirea din această lună este programată pentru ziua de joi, 31 martie, de la ora 15.00 în sala de şedinţe a sediului administraţiei locale.

Printre proiectele cele mai importante se află aprobarea sumei de bani din bugetul local pentru tichete sociale ce vor fi dăruite familiilor defavorizate în perioada sărbătorilor, alocarea unei sume de bani pentru elevii unei şcoli din oraş pentru a participa la competiţiile de Scrabble programate în luna aprilie, dar şi modificarea componenţei Consiliului Administrativ al Spitalului de Boli Cronice Sf. Ioan.

Alte proiecte ce vor fi regăsite pe ordinea de zi sunt alegerea preşedintelui de şedinţă pentru trimestrul II, concesionări şi licitaţii terenuri situate în oraşul Târgu Frumos.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI