2.4 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Şedinţa crucială, marţi de la ora 10.00: Raportul primarului, bugetele institutiilor, taxa de salubritate şi soarta apei

Cea mai importantă şedinţa din acest an a legislativului păşcănean va avea loc marţi 31 martie de la ora 10. Pe ordinea de zi sunt înscrise 21 de proiecte de hotărâre.
Pentru început primarul municipiului va prezenta un raport privind starea economică şi socială a municipiului Paşcani, pentru anul 2014. Vor urma proiectele de buget pentru Biblioteca Municipală, Casa de Cultură, Cantină Socială, Creşă şi Clubul Sportiv Municipal.
Pe aceeaşi ordine de zi se afla un regulament de activitate pentru salariaţii din Primărie, repartizarea locuinţelor sociale precum şi noi prevederi pentru închirierea păşunilor şi a locuinţelor ANL.
Cele mai fierbinti puncte de pe ordinea de zi au fost lăsate la urmă. Este vorba despre proiectul privind revocarea hotărârilor votate anul trecut de retragere a Pascaniului din ARSACIS precum şi cel de delegare a serviciilor de epurare operatorului ieşean, pe lângă cele de apă şi canalizare.
Dacă vor mai avea răbdare consilierii vor încheia şedinţa cu un proiect privind instituirea taxei de salubritate şi tarifele pentru activitatea de ecarisaj.

RAPORT  privind starea economica, sociala si de mediu a municipiului Pascani  pe anul 2014 – raportor PANTAZI DUMITRU

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Programului de activităţi al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pascani din anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Casei Municipale de Cultura „Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cresei nr. 1 Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli pentru organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor, proprietate privata a municipiului Pascani pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 185/18.12.2014, privind transmiterea imobilului Centrul de Plasament Mihail Sadoveanu reabilitat prin proiectul “Reabilitare, modernizare si dotare cu echipamente specifice a Centrului Social (centru de plasament) in municipiul Pascani” – SMIS 10834, situat in Pascani, str. Vasile Alecsandri, nr.5, catre Consiliul Judetean Iasi prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea conditiilor de organizare si desfasurare a concursului pentru ocuparea functiilor publice de executie vacante din cadrul Serviciului Politie Locala a Municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea listei de repartizare a unor locuinte din blocurile construite prin ANL, disponibile in municipiul Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea si completarea anexei nr. 16 la Hotararea Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 58 din 14.04.2014, privind inchirierea prin licitatie publica a pasunilor, proprietate privata a Municipiului Pascani, aflate in administrarea Consiliului local al Municipiului Pascani, in vederea pasunarii animalelor membrilor colectivitatii locale inregistrate in Registrul National al Exploatatiilor – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea actelor aditionale la contractele de inchiriere nr. 9407 din 17.05.2013 si nr. 9413 din 17.05.2013 pentru unitatile de locuit situate in municipiul Pascani, str. Gradinitei nr. 18, bloc F1, aflate in proprietatea privata a statului si in administrarea Consiliului Local al municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind stabilirea taxelor incasate la nivelul Municipiului Pascani, privind eliberarea atestatului de producator si a carnetelor de comercializare, incepand cu anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind revocarea Hotararilor Consiliului Local nr. 161/2014, nr. 162/2014, nr. 182/2014, nr. 2/2015, nr. 3/2015, nr. 4/2015, referitoare la delegarea serviciului de alimentare cu apa si canalizare – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind modificarea art. 5 si art. 6 ale Hotararii Consiliului local nr. 72/30.05.2014 si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local nr. 72/30.05.2014, privind delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare catre SC APAVITAL SA Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind instituire taxa speciala pentru serviciile de salubrizare in Municipiul Pascani pentru persoanele care nu au incheiate contracte cu operatorul de salubritate – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea pretului pentru activitatea de ecarisaj-prindere caini si transport la padoc a S.C. CLP ECO SALUBRITATE S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow