23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021
23.2 C
Paşcani
luni, august 2, 2021

Ședința comisiei de circulație, amânată. Cine a scos verdele intermitent de la semafoare?

Ședința comisiei de circulație programată în ziua de miercuri, 21 iulie, începând cu ora 13.00 nu a mai avut loc. În sală au fost prezenți doar trei dintre cei nouă membri, o parte dintre ei fiind plecați în concediu de odihnă.

Președintele comisiei, viceprimarul Cristian Rățoi a mai spus că întâlnirea ar urma să fie reprogramată la o dată care să fie anunțată în perioada următoare.

Totuși, la întâlnirea de astăzi unul dintre membrii comisiei a adus în discuție problema funcționării semafoarelor de pe strada Moldovei. Isache Petrică de la Poliția Locală spune că a primit mai multe solicitări din partea cetățenilor cu privire la repunerea în funcțiune a săgeților cu verde intermitent de la semaforele din zona fostei clădiri „Constructorul”.

Interesant este că, în cadrul comisiei de circulație nu a fost discutată sau aprobată dezactivarea lor. Isache Petrică a lăsat să se înțeleagă că decizia ar fi fost luată de cineva din primărie, la solicitarea cursanților care urmau să susțină examenul pentru permisul auto.

Viceprimarul a dat dispoziție ca problema să fie rezolvată în regim de urgență.

De asemenea, ordinea de zi pentru următoarea ședință ar urma sa fie suplimentată cu alte două proiecte, înființarea unui sens unic pe strada Izvoarelor din fața Liceului Teoretic „Miron Costin” Pașcani, precum și problema tirurilor care staționează în locuri care nu sunt special amenajate în acest sens. Conform viceprimarului, problema ar fi în special în zona suburbiilor, acolo unde sunt și cele mai multe nemulțumiri legate de starea străzilor.

Menționăm că astăzi ar fi trebuit să se discute despre demontarea unor limitatoare de viteză de pe strada Ștefan cel Mare, aplicarea unor restricții de viteză pentru mașinile de mare tonaj, dar și o propunere din partea edilului privind organizarea circulației pe străzile din vecinătatea pieței agroalimentară din zona Deal a municipiului.

 

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
23.2 ° C
24.3 °
21.2 °
59 %
1.7kmh
36 %
lun
32 °
mar
27 °
mie
29 °
joi
34 °
vin
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI