More

  Sedinta CL Pascani cu 30 de puncte pe ordinea de zi: taxele si impozitele locale pentru anul 2016, rectificari bugetare si investitii, consilieri noi

  Array

  Legislativul pascanean este convocat, din nou, in sedinta ordinara, pe ordinea de zi fiind inscrise 30 de proiecte de hotarare. Dezbaterile sunt programate in ziua de joi 29 octombrie de la ora 10.00.
  Sedinta va incepe cu raportul de activitate al administratorilor de la RAGCL si cel cu privire la pregatirea sistemului centraliat de incalzire pentru sezonul rece. Vor urma o serie de rectificari bugetare, atat pentru Primarie cat si pentru institutiile subordinate precum si a listei de investitii. In acest fel vor fi redistributi banii disponibili, pentru a fi cheltuiti pana la sfarsitul anului.
  In aceeasi sedinta ar urma sa fie completata componenta legislativului local dupa cele dpua demisii inregistrate in aacesta luna . Astfel in locul lui Bogdan Alexa ar urma sa depuna juramantul Irina Ioan iar in locul lui Enea Neculai, va veni Eugen Chiriac.
  Mentionam ca pe ordinea de zi se mai afla Planul de ocupare al functiilor publice dar si Proiectul privind taxele si impozitele locale pentru anul 2016. Tot in sedinta de pe data de 30 ar urma sa fie aprobate repartizarea unor locuinte ANL si revocarea unei hotarari prin care Consiliul Local Pascani s-a constituit parte civila in “Dosarul Agrocomplex”, aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

   

  RAPORTUL administratorilor RAGCL Pascani la data de 30.06.2015 – raportor Presedintele Consiliului de Administratie al RAGCL Pascani

  RAPORTUL privind starea sistemului centralizat de furnizare a agentului termic la inceputul sezonului rece 2015-2016 – raportor Directorul general al RAGCL Pascani

  Proiect de HOTARARE prin care se ia act de demisia consilierului local ALEXA PETRU BOGDAN si vacantarea mandatului de consilier local – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE prin care se ia act de incetarea de drept a calitatii de consilier local a domnului ENEA NECULAI si vacantarea mandatului de consilier local – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind validarea mandatului de consilier local in cadrul Consiliului Local al municipiului Pascani al domnului IRINA IOAN – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind revocarea Hotararii nr. 60 din 30.04.2015 a Consiliului Local al Municipiului Pascani privind constituirea ca parte civila a Consiliului Local al Municipiului Pascani in cauza nr. 71/P/2012 a Parchetului de pe langa Inalta Curte de casatie si Justitie – Directia Nationala Anticoruptie – Serviciul Teritorial Iasi – initiator AXINTE VASILE (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Planului de ocupare a functiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea finantarii nerambrursabile de la bugetul local al Municipiului Pascani a proiectelor finantate pentru sustinerea unor activitati non-profit de interes local, pentru anul 2015 – domeniul culte – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea achizitionarii in sistem leasing pe o perioada de 60 de luni prin Porche Leasing Romania IFN S.A. de catre Municipiul Pascani a unui autocamion MAN TGS 35.400 8×4 BB* echipat cu sararita si lama – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea valorilor unor bunuri proprietate publica a Municipiului Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind insusirea in proprietatea privata a Municipiului Pascani a mijloacelor fixe aflate in evidenta contabila a UAT Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea repartizarii locuintei ANL disponibile situate in municipiul pascani, str.Gradinitei, nr.18, bl. F1, parter, ap.3, jud. Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr. 89 din data de 30.06.2014 privind declararea unității de locuit nr. 10 situată în blocul B01, str. Grădiniței, nr. 20, Municipiul Pașcani, jud. Iași, ca locuință de necesitate și repartizarea acesteia – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind schimbarea destinatiei terenului in suprafata de 15 mp, situat in cutrea Colegiului National”Mihail Sadoveanu” Pascani, str. Sportului, nr. 12, judetul Iasi, in scopul amplasarii unui chiosc cu destinatia de comercializare produse de panificatie si papetarie, in vederea inchirierii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind schimbarea destinatiei spatiului in suprafata de 2 mp, situat in incinta Colegiului National”Mihail Sadoveanu” Pascani, str. Sportului, nr. 12, judetul Iasi, in spatiu cu destinatia de comercializare produse de panificatie si patiserie, in vederea inchirierii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind schimbarea destinatiei spatiului in suprafata de 2 mp, situat in incinta Scolii “Iordache Cantacuzino” Pascani, str. Stefan cel Mare, nr. 19, judetul Iasi, in spatiu cu destinatia de comercializare produse de panificatie si patiserie, in vederea inchirierii – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea actelor adiţionale la contractele de închiriere nr. 11980 din 25.06.2013 si nr. 9427 din 17.05.2013 pentru unităţile de locuit situate în Municipiul Paşcani, str. Ştefan cel Mare, nr. 20, bloc G2B, tr. II, et. 4 , ap. 16 si str. Grădiniţei, nr. 18, bloc F2, et. 5 , ap. 21 aflate în proprietatea privată a statului şi în administrarea Consiliului Local al Municipiului Paşcani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind privind aprobarea contului de executie a bugetului de venituri si cheltuieli al municipiului Pascani pentru trim. al III-lea al anului 2015  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli si a listei de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea bugetului de venituri si cheltuieli al Casei de Cultura “Mihail Sadoveanu” Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cresei Nr. 1 Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a listei de investitii ale Clubului Sportiv Municipal Pascani pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii, pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al institutiilor pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului centralizat si a listei de investitii ale institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii pe anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind rectificarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a listei de investitii ale Municipiului Pascani pentru anul 2015 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea impozitelor si taxelor locale in municipiul Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Anexei nr. 3 la Hotararea Consiliului Local al municipiului Pascani nr. 72/30.05.2014 privind delegarea serviciului de alimentare cu apa si de canalizare catre S.C. Apavital S.A. Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Avem confirmarea oficială: Și amenzile fiscale pot fi plătite, la jumătate din minimul legal, în 15 zile

  Parlamentarii au modificat recent o facilitate importantă pentru contribuabilii care primesc amenzi fiscale. A fost extins oficial termenul în care aceste sume pot fi...

  Virusul SARS-CoV-2 ar putea fi transmis chiar și după vaccinare, avertizează un oficial britanic

  Persoanele vaccinate anti Covid ar putea transmite virusul mai departe, avertizează adjunctul directorului medical al Marii Britanii, profesorul Jonathan Van-Tam, potrivit Mediafax, care citează BBC. Într-un articol...

  Cea mai bună mâncare iarna din punctul de vedere al probioticelor şi al prebioticelor

  Murături în sare sau murături în oţet? Pledăm pentru prima varianta- murături în sare. Conţin cele mai multe tipuri de pro-biotice, bacterii bune, necesare...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI