19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Sedinta bugetelor, luni de la ora 10.00

  Ultimele știri

  Luni, 8 februarie, de la ora 10.00 legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara. Pe ordinea de zi se afla 25 de proiecte de hotarare printre care si bugetul si lista de investitii pentru anul 2016.

  Iata lista proiectelor:

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea organizarii retelei scolare de invatamant preuniversitar de stat si particular de pe raza municipiului Pascani si aprobarea de denumire pentru unitatile de invatamant de stat si particular in anul scolar 2016-2017 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind exprimarea acceptului de infiintare a consortiului scolar sub denumirea Consorţiul Centrelor de Studii Europene şi „Stefan cel Mare si Sfant” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Programului principalelor manifestari cultural – artistice pe anul 2016 al Casei Municipale de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind transformarea unei functii publice vacante de executie de consilier din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 168 din 29.11.2012 privind constituirea Consiliului Tehnico-Economic, ca organ consultativ la nivelul Consiliului Local al Municipiului Pascani si aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare a acestuia – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea programului de activitati desfasurate la Serviciul Gospodarie Comunala si Serviciu Sere si Spatii Verzi in anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind achizitionarea serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare juridica a Unitatii Administrativ Teritoriale a Municipiului Pascani si a Consiliului Local al Municipiului Pascani in vederea realizarii operatiunii de fuziune prin absorbtie a societatilor S.C. Eco Salubritate S.A. Pascani si S.C. Prest Serv Apa S.A. Pascani – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind achizitionarea serviciilor de asistenta si reprezentare juridica in dosare avand ca obiect recuperarea prejudiciilor produse bugetului local al Municipiului Pascani constatate in urma exercitiului de control efectuat de Curtea de Conturia Romaniei – Camera de Conturi Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind inchirierea prin licitatie publica cu strigare a terenurilor disponibile – pozitiile 13,51, situate in Piata Vale, str. Ceferistilor, nr. 4 si pozitia nr. 52, situata in Piata Deal, str. Eugen Stamate, nr. 6-8, proprietate publica a Municipiului Pascani, judetul Iasi – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici la obiectivul de investitii: “Sistematizare strazi in municipiul Pascani – str. Mihai Viteazu – tronson de la intersectia cu strada Unirii, pana la intersectia cu strada Vasile Lupu” – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cresei Nr. 1 Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Cantinei de Ajutor Social Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului Integral Venituri Proprii (sursa F) al institutiilor si a Listei de investitii pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Clubului Sportiv Municipal Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Casei de Cultura “Mihail sadoveanu” Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Bibliotecii Municipale Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate din venituri proprii si subventii pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli pentru organizarea, administrarea si exploatarea pajistilor pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului Administratia Pietelor pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului centralizat al institutiilor si activitatilor finantate integral sau partial din venituri proprii si a Programului obiectivelor de investitii pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului local de venituri si cheltuieli si a Programului obiectivelor de investitii, cu finantare de la bugetul local si alte surse de finantare al Municipiului Pascani pe anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea Bugetului de Venituri si Cheltuieli al SC CLP ECO SALUBRITATE SA pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind aprobarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Municipal de Urgenta Pascani pentru anul 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

  Proiect de HOTARARE privind alegerea presedintelui de sedinta pentru perioada martie-mai 2016 – initiator PANTAZI DUMITRU (Dezbatere)

   

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet