18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Sedinta ATOP la Pascani, marti, 30 octombrie. Vezi ordinea de zi

Intrunire importanta la inceputul saptamanii viitoare, la Primaria Municipiului Pascani. Marti, 30 octombrie, de la ora 10:00, va avea loc sedinta ordinara a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Iasi. Pe ordinea de zi sunt patru puncte.

Primul este raportul prezentat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgente Judetean Iasi, cu privire la stadiul avizarii de securitate la incendiu a cladirilor in care functioneaza unitatile de invatamant din judet.

Apoi, tot cei de la ISUJ impreuna cu Serviciul petru Telecomunicatii Speciale vor prezenta sistemul RoAlert.

Potrivt celor spuse de presedintele ATOP Iasi, Marius Ostaficiuc, vor fi prezenti la sedinta si primari din comunele apropiate Pascaniului, precum si sefii posturile de politie comunale, care vor prezenta o informare legata de asigurarea linistei si a sigurantei cetatenilor.

Intrunirea se va termina cu propuneri si discutii cu privire la actiunile ATOP pe anul 2019 si a schitei de buget pe anul viitor.

Potrivit celui care conduce autoritatea, intrunirile ATOP se vor desfasura si in alte localitati, precum Targu Frumos si Hirlau.

De precizat este faptul ca din cadrul acesteia fac parte si subprefectul judetului Iasi, Valentina Iosub, seful IPJ Iasi, reprezentanti ai Jandarmeriei si alte autoritati.

Mentionam ca Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judetean Iasi. Scopul acesteia este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI