27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
27.4 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Sedinta ATOP Iasi, in octombrie la Pascani

Sedinta pentru luna octombrie a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Iasi va avea loc in municipiul Pascani. Seful ATOP, Marius Ostaficiuc, a precizat ca aceasta decizie a fost luata in ultima intrunire a autoritatii.

Un prim punct de pe ordinea de zi care va fi discutat la Pascani va fi raportul inspectorului sef, colonelul Viorel Molocea de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi privind situatia autorizatiilor de functionare de la nivelul judetului.

Deocamdata nu a fost stabilita data sedintei, insa cel mai probabil, va avea loc in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie. Apoi, intrunirile ATOP se vor desfasura si in alte localitati, precum Targu Frumos si Hirlau.

De precizat este faptul ca din cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Iasi fac parte si subprefectul judetului Iasi, Valentina Iosub, seful IPJ Iasi, reprezentanti ai Jandarmeriei si alte autoritati.

Mentionam ca Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judetean Iasi. Scopul acesteia este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
27.4 ° C
29.1 °
24.2 °
62 %
1.2kmh
0 %
vin
30 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI