Sedinta pentru luna octombrie a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Iasi va avea loc in municipiul Pascani. Seful ATOP, Marius Ostaficiuc, a precizat ca aceasta decizie a fost luata in ultima intrunire a autoritatii.

Un prim punct de pe ordinea de zi care va fi discutat la Pascani va fi raportul inspectorului sef, colonelul Viorel Molocea de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi privind situatia autorizatiilor de functionare de la nivelul judetului.

Deocamdata nu a fost stabilita data sedintei, insa cel mai probabil, va avea loc in cea de-a doua jumatate a lunii octombrie. Apoi, intrunirile ATOP se vor desfasura si in alte localitati, precum Targu Frumos si Hirlau.

De precizat este faptul ca din cadrul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica Iasi fac parte si subprefectul judetului Iasi, Valentina Iosub, seful IPJ Iasi, reprezentanti ai Jandarmeriei si alte autoritati.

Mentionam ca Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judetean Iasi. Scopul acesteia este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

 

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider