25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Sedinta amanata la Valea Seaca. Pesedistii refuza sa clarifice o serie de suspiciuni privind activitatea primarului VIDEO

sedinta valea seaca foto

Sedinta de la Valea Seaca in care ar fi trebuit sa fie lamurite o serie de actiuni suspecte ale primarului Valeriu Roman, nu a  mai avut loc. Asta deoarece consilierii PSD si primarul in cauza nu au fost prezenti la sedinta programata astazi, 25 martie 2013, de la ora 15.00.

Mai mult, organizatia PNL Pascani si-a trimis un reprezentant in persoana lui Ionel Pintilie pentru a analiza daca USL ul mai functioneaza sau nu la Valea Seaca, solicitarea fiind facuta de catre consilierii liberali.

Dupa cateva zeci de minute de asteptare, consilierii liberali impreuna cu cei de la PDL si consilierul PPDD au organizat o conferinta de presa. Ei au spus ca pesedistii nu au participat la sedinta pentru a ascunde in continuare contractele paguboase si faptul ca primaria a pierdut procesul privind instrainarea taberei de la Valea Seaca iar acum trebuie sa plateasca despagubiri.

Reprezentantul PNL a admins ca USL ul nu mai functioneaza la Valea Seaca si ca aceasta situatie va fi analizata in cadrul conducerii judetene pentru a se lua o decizie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow