4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Sedinta amanata din cauza neintelegerilor cu privire la componenta CA-urilor si indemnizatiile membrilor

Framantari administrative la Primaria Pascani. Sedinta extraordianra programata sa aiba loc maine 11 octombrie de la ora 10.00 a fost amanita pentru ziua de marti 15 octombrie, de la aceesi ora.
Pe ordinea de zi sunt inscrise 5 proiecte de hotarare, cele mai importante fiind cele cu privire la aprobarea componentei CA-urilor de la societatile aflate in subordinea Consiliului Local.

Reprezentantii Primariei nu au precizat motivul pentru care sedinta a fost amanita. Conform unor surse neoficiale se pare ca o parte dintre proiectele aflate pe ordinea de zi nu au primit viza de legalitate din partea secretarului Mircea Zuzan, acesta dorind sa fie prevazute indemnizatii mai mari pentru membrii Consiliilor de Adminsitratie, in timp ce consilierii vor sa le scada pana la nivelul indemnizatiilor din legislativul pascanean.

O alta varianta este faptul ca sedinta a fost amanita pentru ca maine nu ar fi fost suficienti consilieri PSD prezenti in sala pentru a asigura majoritatea necesara aprobarii tuturor proiectelor, in conditiile in care se urmareste limitarea numirii lui Mircea Zuzan doar intr-un singur Consiliu de Administratie, nu din trei cum apare in proiectele de hotarare, prin vot secret.
Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow