5.8 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Secretele unei afaceri de succes! Un iesean face bani dintr-o pasiune a femeilor

chinchilla

Pasiunea din copilarie l-a determinat pe un iesean sa ia o decizie care i-a adus succesul in afaceri. Acesta si-a deschis o ferma in urma cu un an si jumatate, iar acum face deja export.

„Mie imi plac animalele, de asta am inceput sa le cresc. Nu e genul de afacere pe care o face un om cu un salariu de cateva sute de lei pe luna, pentru ca sunt foarte multe cheltuieli. Animalele sunt pretentioase, sperioase, iar acest lucru afecteaza si afacerea in sine. Isi pot roade blana si nu mai poti sa le vinzi”, a spus tanarul.

Alegerea facuta de un tanar din Iasi i-a adus succesul in afaceri. Pasiunea din copilarie pentru cresterea animalelor l-a determinat sa isi infiinteze o ferma cu cateva sute de chinchilla pe care le creste de un an si jumatate.

chinchilla 1

Animalele se vand in strainatate, unde sunt sacrificate pentru blana foarte matasoasa si lucioasa, utilizata ulterior la fabricarea paltoanelor sau a blanurilor. Ieseanul din satul Chicerea, comuna Tomesti, a inceput afacerea timid, cu mai putin de 100 de exemplare. Acum insa face export si vinde animalele in Ungaria cu 30 de euro pe exemplar.

 

Citeste articolul in intregime pe bzi.ro

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow