More

  Secretarul de la Târgu Frumos a fost dat dispărut. El susține că se află internat într-un spital

  Array

  Secretarul Primariei din Targu Frumos nu a disparut, asa cum a aparut astazi in presa judeteana. Contact telefonic, Mihai Tucan sustine ca se afla intr-o clinica de recuperare din Iasi, in urma unor probleme de sanatate. Mai mult, secretarul spune ca mai multe persoane din Primarie, stiu unde se afla si care este morivul pentru care nu a mai venit la serviciu in ultima perioada. “Nu inteleg de ce tot apar articole in presa despre faptul ca ma disparut sau ca am fugit de o anumita raspundere. Chiar primarul orasului mi-a eliberat o adeverinta ce imi era necesara la medic” a declarat Tucan.

  In ceea ce privesc acuzatiile ca secretarul nu si-ar fi platit impozitele pentru terenuri sau ca nu si-ar fi declarat intreaga avere, Mihai Tucan sustine ca totul este doar o calomnie si ca a declarat orice bun care este in proprietatea sa.
  “Chiar daca nu am avut bani sa platesc impozitul pe o suprafata de teren sau daca am restante este strict problema mea si doar eu voi raspunde in fata legii, nu vad de ce ar fi un subiect de interes public datoriile mele” sustine secretarul.

  Anul trecut, la adresa aceluiasi secretar au fost aduse acuzatii in legatura cu slaba pregatire profesionala. Pentru tot ce s-a scris despre el in presa, Mihai Tucan sustine ca va actiona in instanta in viitorul apropiat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI