30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

Secretarul de la Târgu Frumos a fost dat dispărut. El susține că se află internat într-un spital

Secretarul Primariei din Targu Frumos nu a disparut, asa cum a aparut astazi in presa judeteana. Contact telefonic, Mihai Tucan sustine ca se afla intr-o clinica de recuperare din Iasi, in urma unor probleme de sanatate. Mai mult, secretarul spune ca mai multe persoane din Primarie, stiu unde se afla si care este morivul pentru care nu a mai venit la serviciu in ultima perioada. “Nu inteleg de ce tot apar articole in presa despre faptul ca ma disparut sau ca am fugit de o anumita raspundere. Chiar primarul orasului mi-a eliberat o adeverinta ce imi era necesara la medic” a declarat Tucan.

In ceea ce privesc acuzatiile ca secretarul nu si-ar fi platit impozitele pentru terenuri sau ca nu si-ar fi declarat intreaga avere, Mihai Tucan sustine ca totul este doar o calomnie si ca a declarat orice bun care este in proprietatea sa.
“Chiar daca nu am avut bani sa platesc impozitul pe o suprafata de teren sau daca am restante este strict problema mea si doar eu voi raspunde in fata legii, nu vad de ce ar fi un subiect de interes public datoriile mele” sustine secretarul.

Anul trecut, la adresa aceluiasi secretar au fost aduse acuzatii in legatura cu slaba pregatire profesionala. Pentru tot ce s-a scris despre el in presa, Mihai Tucan sustine ca va actiona in instanta in viitorul apropiat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow