16.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Secretar nou la Primăria Pașcani. Postul va fi ocupat de o juristă a instituției

Noi mișcări administrative la Primăria Pașcani: Alina Sandu, va ocupa postul de secretar al instituției. Anunțul a fost făcut astăzi, la începutul ședinței de Consiliu Local, ea fiind numită în această funcție vineri, printr-o dispoziție a primarului. (foto-centru)
sedinta cl alina sandu
Pe 31 iulie Paul Apostol, fost consilier al primarului Dumitru Pantazi, primise inițial acest post, preluând atribuțiile de secretar pentru o perioadă provizorie de maxim 60 de zile, însă această funcție nu era compatibilă cu nivelul de pregătire al tânărului jurist, pentru că el se află încă în perioada de stagiatură, motiv pentru care a fost înlocuit prin această dispoziție.
paul apostol
Alina Sandu lucrează în cadrul Primăriei din Pașcani de peste 9 ani, ocupând înainte de această funcție, postul de jurist în cadrul Compartimentului Juridic și Contencios, fiind în prezent secretarul interimar al instituției, până la reglementarea situației, deoarece fostul secretar, Mircea Zuzan, a fost suspendat din funcție, fiind cercetat de procurorii DNA.

Menționăm că aceste schimbări au fost necesare deoarece Mircea Zuzan, se află în concediu medical, preferând să recurgă la această manevră pentru a nu putea fi pusă în aplicare suspendarea sa din funcție, în urma dispoziției emise de edilul localității pe 27 iulie.
zuzan
Amintim că pe 25 iunie procurorii DNA au finalizat rechizitoriul şi au trimis în judecată 32 de persoane în dosarul Agrocomplex. Alături de fostul primar, Neculai Răţoi şi foştii consilieri locali din mandatul 2004-2008, se află şi secretarul Mircea Zuzan care va fi judecat pentru abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, participaţie improprie la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave și instigare la fals intelectual, pentru că l-ar fi minţit pe fostul primar Neculai Răţoi şi ar fi omis să trimită actele necesare către Finanţele Locale, pentru repunerea în plata a datoriei societăţii Agrocomplex.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow