19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Secretar cu forța la Valea Seaca. Al patrulea în ultimile zile

  Ultimele știri

  Un nou secretar la Primăria din Valea Seacă, al patrulea în decursul a 9 zile. Anunţul a fost făcut de primarul interimar Gheorghe Băiceanu în şedinţa ordinară din această luna ce a avut loc miercuri 17 februarie, începând cu ora 17:00 la sediul administraţiei locale.

  Garofa Mihăilă, inspector în cadrul Compartimentului de asistenţă socială, a fost numită în funcţia de secretar al Primăriei pe 16 februarie printr-o dispoziţie dată de edilul local. Numirea sa a fost făcută împotriva voinţei proprii, lucru reieşit din declaraţia acesteia de a doua zi înaintată primarului.

  Secretara a rămas la şedinţă şi a consemnat discuţiile din cadrul acesteia, însă a refuzat să semneze procesul verbal până nu vorbeşte personal cu Prefectul pentru a afla dacă este legal să facă acest lucru.

  Amintim că după internarea fostului secretar Valeriu Nistor de pe 8 februarie au mai fost propuşi pentru această funcţie Viorica Ştefan şi Alexandru Gabriel Irimia. În cazul primei numiri secretara a intrat în medical după 2 zile, iar Alexandru Irimia este muncitor necalificat în cadrul instituţiei şi nu poate ocupa această funcţie.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet