3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Sechestru pe 3 imobile si un tir in urma perchezitiilor din aceasta dimineata. Doua persoane au fost retinute (VEZI VIDEO)

perchezitiiIn urma actiunilor de perchezitie efectuate, in aceasta dimineata, in Pascani, Harlau si Iasi, doua persoane au fost retinute de catre politisti si a fost pus sechestru pe trei imobile si pe un tir apartinand unuia dintre invinuiti.

Lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iaşi, cu sprijinul celor de la Serviciul de Ordine Publică şi al luptătorilor S.A.S au efectuat peste 20 de perchizitii la domiciliul mai multor mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Lucratorii de Politie au ridicat in urma actiunii, suma de 170.000 ron, în numerar si au pus sechestru asigurator pe 3 imobile din Municipiul Paşcani şi pe un tir aparţinând unuia dintre învinuiţi.

În fapt, în perioada 2010 – 2011, mai multe persoane din localităţile Iaşi, Paşcani şi Hârlău, sunt suspectate că au înregistrat în actele contabile cheltuieli care au avut la bază achiziţii fictive, iar plata acestora a fost efectuată, fraudulos, prin numerar, sau prin viramente bancare. În urma acestor activităţi s-a creat un prejudiciu de aproximativ 3.800.000 de lei.
Dupa efectuarea descinderilor, un numar de 13 persoane au fost audiate si au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor documente contabile, 5 dispozitive tocken folosite de suspecţi pentru tranzacţii electronice bancare frauduloase şi 4 unităţi de calculator pentru efectuarea de percheziţii în sistem informatic.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=l9mMBfMp_9c&w=420&h=315]

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow