25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Seară vieneză cu Filarmonica din Republica Moldova, la Pașcani

Seară vieneză cu Filarmonica din Republica Moldova, la Pașcani

Joi, 28 decembrie de la orele 19:00 sunteți invitați la un concert extraordinar susținut de Orchestar de cameră a Filamonicii Naționale din Chișinău. „Seara Vieneză” face parte din turneul național al Filarmonicii, la Pașcani urmând ca spectacolul să fie dedicat Noului An. Prețului unui bilet la eveniment este de 100 lei și organziatorii spun că nu veți regreta nimic din programul pregătit de artiștii de peste Prut.

Super concert de peste două ore se anunță la Pașcani. Gazda, Casa de Cultură din Pașcani vă invită să pășiți în Noul An pe ritmuri vieneze alături de Orchestra de Cameră a Filarmonicii Naționale din Chișinău  pe data de 28 decembrie 2017, incepând cu ora 19.00. Cei prezenți se pot bucura de muzica clasică a lui Strauss, Suita Vivaldi dar și melodii actuale cântate excepțional.

Prețul unui bilet este de 100 lei, iar pentru rezervări și informații sunați la 0726 040408 – Samir Marcu.

„Seara Vieneză” face parte din turneul național al Filarmonicii, la Pascani urmând ca spectacolul să fie dedicat Noului An. Dirijor este maestru Mihail Agafița, soprană Tatiana Costiuc. La nai vor cânta Marin Gheraș, Ștefan Negură, la vioară Viorica Agafiței, iar la acordeon Radu Rățoi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow