17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

FOTO – VIDEO Seară incendiară! Daria și Mircea încoronați MISS și MISTER BOBOC de la „Sadovenu”. Artista AMI și Lorena Luchian au ridicat publicul în picioare

Seară incendiară la Pașcani! După mai bine de patru ore de spectacol, Daria și Mircea au fost încoronați MISS și MISTER BOBOC de la „Sadovenu”. Artista AMI și actrița Lorena Luchian au ridicat publicul în picioare. La final, toți bobocii au fost premiați, primind câte un titlu de MISS.

Balul Bobocilor de la „Sadoveanu” s-a încheiat în urlae a sute de elevi, profesori și părinți. Evenimentul programat pentru după amiaza zilei de vineri, 11 noiembrie, a avut ca tematică „Timpul”. Cele opt perechi de boboci de liceu au trebuit ca la proba de prezentare să reprezinte o anumită perioadă și chiar oameni mari ai vremurilor. Notele acordate de juriu au spus cât de bine s-au descurcat proaspeții bobocei. După proba de prezentare a urmat cea de aptitudini. Aici, fiecare boboc a cântat, dansat sau jucat teatru.

Unul dintre momentele surpriză ale serii a fost prezența pe scenă a actriței Lorena Luchian, cunoscută și ca personajul Danela din serialul „Băieți de oraș/În puii mei” difuzat pe Antena 1. Pășcăneanca a cântat live câteva dintre melodiile momentului. Emoționată, Lorena a „ținut publicul în priză”. La final a stat de vorba și la fotografiat cu toți cei care au dorit. Mai multe despre Lorena Luchian puteți citi AICI.

Unul dintre cele mai așteptate momente a fost proba surpriză. Aici, fiecare concurent a extras un bilețel din bol și trebuie să execute întocmai ce scrie acolo. Unele momente au fost și pe placul publicului care a râs și aplaudat la stângăciile și emoțiile bobocilor aflați pe scenă. Ei au trebuit să imite organizatorii balului, să ghicească mima, să danseze cu o mătură.

După mai bine de patru ore, bobocii timizi că în sală se aflau colegii lor, profesori și părinți au reușit să treacă de cele trei probe.

Până când juriul a decis cine sunt cei mai cei boboci, artista AMI a încins atmosfera cu cele mai hot melodii ale sale. Cântăreața a invitat pe scenă bobocii iar majoritatea celor din sală au spus prezent.

Cu cel mai mare punctaj adunat în urma probelor au fost bobocii Daria Plaiu și Mircea Lorenț declarați MISS și MISTER BOBOC 2016 ai Colegiul Național „Mihail Sadovenu” Pașcani. 

În urma like-urilor adunate pe Facebook, MISS și MISTER Popularitate au fost desemnați Teodora Boboc și Robert Beraru. 

La final, toți concurenții au fost premiați de organizatori, astfel:

Miss și Mister Eleganță – Bianca Isticioaia și Dan Sandu; Spontanietate – Lavinia Chiriac și Cosmin Bîrgaoanu; Originalitate – Evelina Neacșu și Alex Curcudel; Creativitatea – Bogdana Iacob și Robert Lazarov; Perseverență – Daniela Cojocaru și Vlad Molocea; Naturalețe – Cristina Gadibadi și Alin Hîrțopanu.

Menționăm că evenimentul a încheie seria activităților desfășurate cu ocazia sărbătorii Colegiului. Balul Bobocilor a avut loc la Casa de Cultură din oraș. La final, toți cei prezenți au petrecut într-un local din oraș.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow