17.4 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Seară de film, vineri, la Balul Bobocilor de la „Miron Costin”

Seară de film, vineri, la Balul Bobocilor de la „Miron Costin”

O “Seară de film” au pregătit elevii și profesorii de la o școală din Pașcani pentru acest an, la o nouă ediție a Balului Bobocilor. Echipele înscrise în concurs se pregătesc pentru seara cea mare ce va avea loc vineri.

Atenție! Motor! Acțiune! se va striga vineri după amiază, 28 octombrie începând cu ora 16.00 la începutul Balului Bobocilor de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pașcani. Cele 10 perechi, cu elevi de clasa a IX a, participante s-au pregătit în ultimele săptămâni. Bobocii vor demonstra că sunt cei mai buni și că merită titlul de Miss și Mister Boboc 2016.

Juriul va decide, în urma evoluției bobocilor, cine va câștiga coroana mult râvnită, după ce vor trece printre probele pregătite. Este vorba despre prezentarea filmelor pe platoul de filmare, cea de aptitudini, proba surpriză, aici bobocii o să aleagă câte un bilețel dintr-un bol si o sa facă ce scrie acolo.

Momente artistice sunt pregătite și de Elena Neamțu care va cânta, iar cei mai buni dansatori își vor arăta abilitățile în hore și bătute.

Evenimentul se va desfășura în sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani. Prețul unui bilet este de 25 lei iar invitatul special este cântărețul Shift, cel care va întreține atmosfera cu cele mai fresh melodii ale momentului. Shift este un nume aparent nou pe piața muzicală românească, dar cu un background solid în domeniu, care a demarat de curând un proiect muzical, ale cărui roade nu au încetat să apară. Shift s-a nascut în anul 1983 la Galați, unde și-a terminat studiile în inginerie. De-a lungul anilor a colaborat cu Raparta, Mc Bean, Connect-R, Matteo, Tom Boxer, Mike Diamondz, Vanotech, K-Gula, Dj Undoo etc.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow