15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

SEARA DE COLINDE LA TARGU FRUMOS, AUREL MOLDOVEANU IN CONCERT – VIDEO

Peste 2000 de locuitori din orașul Târgu Frumos în frunte cu administrația locală a petrecut ultima seară de Crăciun în stradă la un concert de colinde susținut de Aurel Moldoveanu. Evenimentul a fost organizat de Primarie, iar suma alocată a fost de 13 mii lei.

Atmosfera incendiară în centrul oraşului Târgu Frumos. Peste 2000 de locuitori au petrecut ultima seară de Crăciun pe esplanadă la un concert de colinde în aer liber organizat de Primărie cu ocazia sărbătorilor de iarnă dar şi în cinstea sărbătoriţilor de Sfântul Ştefan.

Invitat special pentru a încânta publicul prezent la eveniment a fost artistul Aurel Moldoveanu. Printre melodiile cântate s-au aflat colindele dar şi muzica uşoară sau populară. La sfârșit artistul le-a mulţumit celor prezenţi pentru atmosfera creată şi le-a mărturisit că oraşul Târgu Frumos va fi locul unde va reveni oricând cu drag.

Alături de Aurel Moldoveanu pe scenă au mai urcat artista locală Dora Ungureanu şi o invitată din Republica Moldova, Stela Botez.
Suma alocată pentru spectacol a fost de 13 mii lei din bugetul local, iar în aceşti bani au fost incluse cheltuielile cu scena, sonorizarea şi luminile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow