18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  SEARA DE COLINDE LA TARGU FRUMOS, AUREL MOLDOVEANU IN CONCERT – VIDEO

  Ultimele știri

  Peste 2000 de locuitori din orașul Târgu Frumos în frunte cu administrația locală a petrecut ultima seară de Crăciun în stradă la un concert de colinde susținut de Aurel Moldoveanu. Evenimentul a fost organizat de Primarie, iar suma alocată a fost de 13 mii lei.

  Atmosfera incendiară în centrul oraşului Târgu Frumos. Peste 2000 de locuitori au petrecut ultima seară de Crăciun pe esplanadă la un concert de colinde în aer liber organizat de Primărie cu ocazia sărbătorilor de iarnă dar şi în cinstea sărbătoriţilor de Sfântul Ştefan.

  Invitat special pentru a încânta publicul prezent la eveniment a fost artistul Aurel Moldoveanu. Printre melodiile cântate s-au aflat colindele dar şi muzica uşoară sau populară. La sfârșit artistul le-a mulţumit celor prezenţi pentru atmosfera creată şi le-a mărturisit că oraşul Târgu Frumos va fi locul unde va reveni oricând cu drag.

  Alături de Aurel Moldoveanu pe scenă au mai urcat artista locală Dora Ungureanu şi o invitată din Republica Moldova, Stela Botez.
  Suma alocată pentru spectacol a fost de 13 mii lei din bugetul local, iar în aceşti bani au fost incluse cheltuielile cu scena, sonorizarea şi luminile.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet