19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
19.2 C
Paşcani
luni, iunie 21, 2021
Array

Seară culturală la Pașcani, de 8 martie

Ultimele știri

Seară culturală la Pașcani, de 8 martie. Evenimentul este organizat de membrii și voluntarii Asociației Șansa 2010 din oraș, de 8 martie, începând cu ora 19.00 în pub-ul La Castani. Aici, cei prezenți vor cânta melodii specifice zilei, iar cei mai talentați vor recita poezii. Proiectul are numele sugestiv ”Femeia – Floarea Vieții”. Intrarea la eveniment este gratuită.

„Deoarece arta în toate formele sale, fie că este vorba de muzică, poezie sau proză, așa cum au ales de această dată voluntarii asociației, este o modalitate frumoasă de transmitere a emoțiilor, sentimentelor și mesajelor sociale, sunt invitați să se alăture acestei provocări artistice și invitații la eveniment, deoarece Femeia nu este doar un simbol al primăverii și al vieții, este sensul și motivul iubirii, al bucuriei, al împlinirii, chiar daca vorbim de postura de „mamă” sau de ”femeie”, în general”.” spun organizatorii.

Precizăm că de la înființarea asociației, Ziua de 8 Martie a fost marcată de voluntarii asociației prin diferite proiecte socio-culturale: expoziții de mărțișoare hand made, ”campanii de zâmbete, dezbateri tematice sau programe artistice.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.2 ° C
21.1 °
17.8 °
96 %
2.3kmh
34 %
lun
25 °
mar
28 °
mie
29 °
joi
28 °
vin
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI