23 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Seară culturală la Pașcani, de 8 martie

Seară culturală la Pașcani, de 8 martie. Evenimentul este organizat de membrii și voluntarii Asociației Șansa 2010 din oraș, de 8 martie, începând cu ora 19.00 în pub-ul La Castani. Aici, cei prezenți vor cânta melodii specifice zilei, iar cei mai talentați vor recita poezii. Proiectul are numele sugestiv ”Femeia – Floarea Vieții”. Intrarea la eveniment este gratuită.

„Deoarece arta în toate formele sale, fie că este vorba de muzică, poezie sau proză, așa cum au ales de această dată voluntarii asociației, este o modalitate frumoasă de transmitere a emoțiilor, sentimentelor și mesajelor sociale, sunt invitați să se alăture acestei provocări artistice și invitații la eveniment, deoarece Femeia nu este doar un simbol al primăverii și al vieții, este sensul și motivul iubirii, al bucuriei, al împlinirii, chiar daca vorbim de postura de „mamă” sau de ”femeie”, în general”.” spun organizatorii.

Precizăm că de la înființarea asociației, Ziua de 8 Martie a fost marcată de voluntarii asociației prin diferite proiecte socio-culturale: expoziții de mărțișoare hand made, ”campanii de zâmbete, dezbateri tematice sau programe artistice.

Alte articole