22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

SEARĂ CULTURALĂ CU ATOR PASCANI

creditfix.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
fashiondays.ro
credius.ro
elefant.ro
elefant.ro
answear.ro

Ultimele știri

C.P. ATOR PAȘCANI – SEARĂ CULTURALĂ CU ATOR PASCANI

În data de 31 Ianuarie 2016 Asociația Tineretul Ortodox Român- filiala Pașcani a organizat un spectacol intitulat ”O seară culturală cu A.T.O.R.” alături de următoarele filiale: Belcești, Tg. Frumos, Tg. Neamț, Bucecea, Hârlău și Costești.

Evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din Pașcani și a avut învedere o serie de piese de teatru încununate de cântece populare și folk.

Prezentatorii acestui eveniment, Miruna Bostan și Mihail Luca, au deschis această minunată seară cu dorința de a transmite bucuria și emoțiile tinereții de pe scenă publicului larg prezent la spectacol.

Primul moment al acestei seri a aparținut filialei de la Hârlău cu sceneta ”Laptopul”, dar nici cei de la Tg. Neamț nu au fost mai prejos prezentând un moment frumos de cântece folk Puiule de om și Floare de colț.

Cei de la Bucecea au prezentat o piesă de teatru „Floarea, Gheorghe și bufnița”, un cântec popular ”La o margine de drum” și o poezie ”Originea omului” în varianta lui Florin Piersic.

Cu siguranță amintirea bufniței ”norocoase” din piesa de teatru ne va stârni mereu zâmbete și ne va duce mai des cu gândul la prietenii noștrii de la Bucecea.

Cei de la A.T.O.R. Belcești s-au prezentat pescenă cu următoarele piese de teatru: Telegrama, Castravetele și În gară, iar aplauzele primite au vorbit de la sine.

Nici cei de la A.T.O.R. Pașcani nu s-au lăsat mai prejos. Atorenii ne-au adus aminte de Păcală din lumea satului și de numeroasele aventuri ale acestuia. Ioana Grigoriu a interpretat melodia Skinny Love și a provocat multă emoție în sufletul pășcănenilor. Nici Andrada nu s-a lăsat mai prejos, interpretarea muzicală a acesteia fiind extraordinară, provocând o impresie puternică în rândul tinerilor. De asemenea piesele de teatru ”Soția” și ”Un telefon discret” au generat multe zâmbete și aplauze în public aducându-ne aminte de marii actori ce le interpretează: Toma Caragiu sau Tamara Buciuceanu.

Cei de la A.T.O.R. Costești au încins o horă extraordinară exprimându-și prin dans tinerețea și exuberanța, iar ceilalți atoreni i-au acompaniat fie pe scenă, fie în culise.

Seara s-a încheiat cu filmulețul de prezentare al Asociației ”Tineretul Ortodox Român”- filiala Pașcani oferind publicului clipe emoționante și încărcate de parfumul tinereții și al bucuriei simple.

Cuvântările susținute de către Pr. Dumitru, Coordonatorul Filialei A.T.O.R. Pașcani, Pr. Nicodim George, inspector eparhial al Arhiepiscopiei Iașilor și al Pr. Protopop Pavel Postolachi ne-au încărcat sufletele de speranță și ne-au oferit curaj pentru organizarea marelui eveniment din Septembrie, respectiv Adunarea Tinerilor Creștini Ortodocși din Moldova la care vor participa peste 400 de tineri.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI