17.6 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Se vor stabili salariile de bază, în administraţia din Târgu-Frumos. Joi, şedinţă de Consiliu Local

Şedinţa de Consiliu Local, la sfârşitul acestei săptămâni, în oraşul Târgu-Frumos. Pe ordinea de zi vor fi supuse dezbaterii patru proiecte de hotărâre şi o informare. Unul dintre cele mai importante va stabili salariile de baza ale funcţiilor din administraţia publică. De asemenea, aleşii vor discuta şi despre acordarea unui sprijin financiar pentru o monografie a oraşului Târgu-Frumos, proiectul fiind iniţiat de edilul Ionel Vatamanu.

Salariile de baza ale angajaţilor din cadrul Primăriei Oraşului Târgu-Frumos vor fi stabilite joi, 27 iulie, de la ora 15:00, când va avea loc şedinţa ordinară pentru această luna. Este primul proiect pe ordinea de zi, pe care aleşii îl vor discuta.
Tot în aceeaşi întrunire, se va supune spre aprobare şi acordarea unor finanţări nerambursabile de la bugetul local, pentru susţinerea unor activităţi non-profit de interes local.
Unul dintre cele trei proiecte de hotărâre iniţiate de primarul Ionel Vatamanu, prevede şi un sprijin financiar pentru redactarea unei monografii a oraşului Târgu-Frumos.
Menţionăm că şedinţa de joi se va încheia cu o informare privind activitatea desfăşurată de asistenţii personali în semestrul I, din anul 2017.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow