More

  Se vor stabili salariile de bază, în administraţia din Târgu-Frumos. Joi, şedinţă de Consiliu Local

  Array

  Şedinţa de Consiliu Local, la sfârşitul acestei săptămâni, în oraşul Târgu-Frumos. Pe ordinea de zi vor fi supuse dezbaterii patru proiecte de hotărâre şi o informare. Unul dintre cele mai importante va stabili salariile de baza ale funcţiilor din administraţia publică. De asemenea, aleşii vor discuta şi despre acordarea unui sprijin financiar pentru o monografie a oraşului Târgu-Frumos, proiectul fiind iniţiat de edilul Ionel Vatamanu.

  Salariile de baza ale angajaţilor din cadrul Primăriei Oraşului Târgu-Frumos vor fi stabilite joi, 27 iulie, de la ora 15:00, când va avea loc şedinţa ordinară pentru această luna. Este primul proiect pe ordinea de zi, pe care aleşii îl vor discuta.
  Tot în aceeaşi întrunire, se va supune spre aprobare şi acordarea unor finanţări nerambursabile de la bugetul local, pentru susţinerea unor activităţi non-profit de interes local.
  Unul dintre cele trei proiecte de hotărâre iniţiate de primarul Ionel Vatamanu, prevede şi un sprijin financiar pentru redactarea unei monografii a oraşului Târgu-Frumos.
  Menţionăm că şedinţa de joi se va încheia cu o informare privind activitatea desfăşurată de asistenţii personali în semestrul I, din anul 2017.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet