24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Se toarna asfalt in satul Cozmesti, comuna Stolniceni-Prajescu

De ieri, 13 septembrie, au inceput lucrarile de asfaltare in comuna Stolniceni-Prajescu. Utilajele toarna asfalt pe sectorul de drum Troiță – Crucea Catolică din Cozmești, urmând ca mai apoi să înceapă și în celelalte zone.

Tronsonul face parte dintr-un proiect care prevede modernizarea a sapte strazi de pamant, cu fonduri europene. Valoarea investitiei este de circa un milion de euro, bani obtinuti prin Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale.

O firma din Galati, castigatoarea licitatiei, va turna asfalt pe o distanta de cinci kilometri si se vor amenaja si santuri de scurgere betonate.

Lăţimea platformelor drumurilor va fi cuprinsa intre 4,5 şi 7 metri. Prin acelaşi contract, vor fi amenajate drumuri comunale adiacente, pe o lungime totală de 675 m şi se vor construi podeţele necesare de acces peste şanţurile pluviale.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI