13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu sau fară stăpan din Târgu Frumos. Acțiunea are loc în primul week-end din luna august, la baza sportivă de lângă obor. Pentru a aduce patrupedul trebuie să faceți o programare la organizatori. Nu uitați că în România sterilizarea este obligatorie. Campania este susținută financiar de către o fundație din Germania și cu sprijinul Primăriei Târgu Frumos.

„Fie ca ești un om care iubește câinii, fie ca nu-i iubești, scopul este același sa oprim înmultirea lor!” așa sună o parte din anunțul făcut de către organizatorii acțiunii ce va avea loc în perioada 4 – 6 august la Baza sportivă de lângă oborul din Târgu Frumos, în intervalul orar 09:00 -17:00.

Sterilizarea patrupezilor este gratuită. Doritorii se pot programa la numărul de telefon 0744 396 000 persoană de contact Andreea Miron.

“Nimeni nu-și dorește câini pe străzile orașului sau in adăposturi, dar pentru asta, trebuie sa ne implicăm! Fiți responsabili pentru un oraș civilizat!” se încheie anunțul organizatorilor.

Amintim că printre beneficiile sterilizării sunt menținerea stării de sănătate și reduce riscul apariției diferitelor tipuri de cancer.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow