More

  Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

  Array

  Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

  O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu sau fară stăpan din Târgu Frumos. Acțiunea are loc în primul week-end din luna august, la baza sportivă de lângă obor. Pentru a aduce patrupedul trebuie să faceți o programare la organizatori. Nu uitați că în România sterilizarea este obligatorie. Campania este susținută financiar de către o fundație din Germania și cu sprijinul Primăriei Târgu Frumos.

  „Fie ca ești un om care iubește câinii, fie ca nu-i iubești, scopul este același sa oprim înmultirea lor!” așa sună o parte din anunțul făcut de către organizatorii acțiunii ce va avea loc în perioada 4 – 6 august la Baza sportivă de lângă oborul din Târgu Frumos, în intervalul orar 09:00 -17:00.

  Sterilizarea patrupezilor este gratuită. Doritorii se pot programa la numărul de telefon 0744 396 000 persoană de contact Andreea Miron.

  “Nimeni nu-și dorește câini pe străzile orașului sau in adăposturi, dar pentru asta, trebuie sa ne implicăm! Fiți responsabili pentru un oraș civilizat!” se încheie anunțul organizatorilor.

  Amintim că printre beneficiile sterilizării sunt menținerea stării de sănătate și reduce riscul apariției diferitelor tipuri de cancer.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet