9.5 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021
Array

Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

Se sterilizează câinii din Tg Frumos, gratuit

O nouă campanie gratuită de sterilizare a câinilor cu sau fară stăpan din Târgu Frumos. Acțiunea are loc în primul week-end din luna august, la baza sportivă de lângă obor. Pentru a aduce patrupedul trebuie să faceți o programare la organizatori. Nu uitați că în România sterilizarea este obligatorie. Campania este susținută financiar de către o fundație din Germania și cu sprijinul Primăriei Târgu Frumos.

„Fie ca ești un om care iubește câinii, fie ca nu-i iubești, scopul este același sa oprim înmultirea lor!” așa sună o parte din anunțul făcut de către organizatorii acțiunii ce va avea loc în perioada 4 – 6 august la Baza sportivă de lângă oborul din Târgu Frumos, în intervalul orar 09:00 -17:00.

Sterilizarea patrupezilor este gratuită. Doritorii se pot programa la numărul de telefon 0744 396 000 persoană de contact Andreea Miron.

“Nimeni nu-și dorește câini pe străzile orașului sau in adăposturi, dar pentru asta, trebuie sa ne implicăm! Fiți responsabili pentru un oraș civilizat!” se încheie anunțul organizatorilor.

Amintim că printre beneficiile sterilizării sunt menținerea stării de sănătate și reduce riscul apariției diferitelor tipuri de cancer.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ce mai găsim în trafic: șofer cu alcoolemie de 1,28 mg/l, la Târgu Frumos

Un tanar de 25 de ani a fost prins de politistii din Targu Frumos la volanul unei...

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil

Spitalul General C.F. Pașcani caută director financiar-contabil. Data-limită până la care se pot depune actele pentru dosarul...

Spitalul de Urgență Pașcani angajează cinci muncitori calificați. Se caută zidari, liftier, fochist și instalator

Spitalul Municipal de Urgenţă Paşcani, Județul Iaşi, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a...

POLIȚIA INTERNETULUI: Guvernul Cîțu pregătește cenzura pe YouTube, Facebook, Tik-Tok și toate rețelele sociale. CNA va putea amenda și bloca pe oricine

Profitând de faptul că toată lumea este atentă și preocupată cu criza politică și dezastrul sanitar, Guvernul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI