23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Se schimbă indicatoarele şi marcajele în intersecţiile semaforizate

Au fost aprobate modificările privind traficul rutier în cele trei intersecţii, semaforizare de curând la Paşcani. Comisia locală de circulaţie s-a întrunit astăzi şi a votat măsurile agreate în regim de urgenţă pe 13 septembrie, în urma unor blocaje în trafic, după inaugurarea semafoarelor.

Conform hotărârii, intrarea în parcarea de la gara se va face pe latura de lângă Poliţia TF iar ieşirea pe lângă sediul Oficiului Poştal din Vale sau prin parcarea de la pasarelă Remar (barul “Crenguţa”).

De asemenea pentru fluidizarea traficului s-a hotărât ca semafoarele să afişeze verde intermitent pentru şoferii care virează la dreapta în intersecţia de la Constructorul.
În acest sens urmează să fie modificate indicatoarele şi marcajele rutiere. Reprezentanţii Primăriei spune că lucrările vor începe chiar de joi 20 septembrie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI