16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Se reînnoiesc abonamentele pentru transportul în comun

RAGCL Paşcani reînoieşte abonamentele pentru transportul public în comun pentru elevi, pensionari, persoane cu handicap şi însoţitorii acestora, veteranii şi văduvele de război, chiar dacă şedinţa de consiliu local care aprobă subvenţiile acordate acestora va avea loc în câteva săptămâni.

Veste bună pentru cele aproximativ 150 de persoane care circulă cu autobuzele de la RAGCL Paşcani. Şi în acest an sunt acordate facilităţi şi gratuităţi anumitor categorii de persoane din Municipiu. Discuţii pe această hotărâre au fost purtate între conducerile Primăriei şi Regiei şi nu sunt probleme ca beneficiarii să meargă cu transportul public, mai ales că nu sunt modificări la ea.

Beneficiari sunt persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora, veteranii şi văduvele de război, elevii dar şi câţiva angajaţi de la Primăria Paşcani care circulă cu mijloacele publice de transport în comun pentru că sunt nevoite să meargă în suburbii pentru a face anchete sociale.

Decontarea pe aceste tichete se face din bugetul local, ca în fiecare an, iar beneficiarii sunt verificaţi şi trecuţi pe tabele în baza cărora se dă abonamentul cu reduceri sau achitat integral.

Suma necesară pentru decontarea biletelor este de aproximativ 12.000 de lei pe luna.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow