More

  Se refac marcajele rutiere din Pașcani

  Array

  Se refac marcajele rutiere din Pașcani

  Aproape invizibile pe alocuri, marcajele rutiere au început să fie trasate din nou de către muncitorii de la firma ce a câștigat licitația. Urmează refacerea trecerilor de pietoni dar și a marcajelor referitoare la persoanele cu dizabilități. De asemenea se vor marca și zonele de parcare. Cetățenii au semnalat și greșelile făcute iar viceprimarul promite că vor fi remediate.

  Marcajele rutiere longitudinale, cele de pe trecerile de pietoni, dar si marcajele de delimitare a locurilor de parcare din Pascani au început să fie refăcute.

  De câteva zile s-a început cu cele de-a lungul drumurilor, de pe străzile principale din oraș, cum ar fi – Grădiniței, Moldovei, Ștefan cel Mare, Vatra, Ceferiștilor, Dragoș Vodă sau Crinilor.

  În funcție de condițiile meteo, pe lista sunt și trecerile de pietoni din zonele importante din oraș, ca mai apoi parcările. Ele vor fi marcate corespunzător, începând cu instituțiile publice dar și locurile cele mai circulate din Municipiu.

  Și pentru că sunt zone din oraș unde se pare că marcajul a fost trasat greșit, viceprimarul Gabriela Nedelcu a promis că acestea vor fi refăcute corespunzător.

  Menționăm că firma care a câștigat licitația este din Reghin și trebuie să marcheze o suprafață de 3.500 mp, iar pentru acestea a fost prinsă suma de un miliard de lei vechi.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA

  Comisia Europeană a aprobat schema de ajutor pentru firmele din turism și HORECA. Este vorba de un ajutor în valoare de 20% din pierderile suferite în 2020, comparativ cu anul 2019. //

  Schimbări pe platforma națională de vaccinare. Ce informații noi au apărut

  Comitetul de coordonare a vaccinării anunţă, joi seară, că platforma de programare a fost optimizată şi arată poziţia în lista de aşteptare şi capacitatea de vaccinare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet