16.3 C
Paşcani
miercuri, mai 31, 2023
Array

Se refac marcajele rutiere din Pașcani

Se refac marcajele rutiere din Pașcani

Aproape invizibile pe alocuri, marcajele rutiere au început să fie trasate din nou de către muncitorii de la firma ce a câștigat licitația. Urmează refacerea trecerilor de pietoni dar și a marcajelor referitoare la persoanele cu dizabilități. De asemenea se vor marca și zonele de parcare. Cetățenii au semnalat și greșelile făcute iar viceprimarul promite că vor fi remediate.

Marcajele rutiere longitudinale, cele de pe trecerile de pietoni, dar si marcajele de delimitare a locurilor de parcare din Pascani au început să fie refăcute.

De câteva zile s-a început cu cele de-a lungul drumurilor, de pe străzile principale din oraș, cum ar fi – Grădiniței, Moldovei, Ștefan cel Mare, Vatra, Ceferiștilor, Dragoș Vodă sau Crinilor.

În funcție de condițiile meteo, pe lista sunt și trecerile de pietoni din zonele importante din oraș, ca mai apoi parcările. Ele vor fi marcate corespunzător, începând cu instituțiile publice dar și locurile cele mai circulate din Municipiu.

Și pentru că sunt zone din oraș unde se pare că marcajul a fost trasat greșit, viceprimarul Gabriela Nedelcu a promis că acestea vor fi refăcute corespunzător.

Menționăm că firma care a câștigat licitația este din Reghin și trebuie să marcheze o suprafață de 3.500 mp, iar pentru acestea a fost prinsă suma de un miliard de lei vechi.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow