9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021
Array

Se refac marcajele rutiere din Pașcani

Se refac marcajele rutiere din Pașcani

Aproape invizibile pe alocuri, marcajele rutiere au început să fie trasate din nou de către muncitorii de la firma ce a câștigat licitația. Urmează refacerea trecerilor de pietoni dar și a marcajelor referitoare la persoanele cu dizabilități. De asemenea se vor marca și zonele de parcare. Cetățenii au semnalat și greșelile făcute iar viceprimarul promite că vor fi remediate.

Marcajele rutiere longitudinale, cele de pe trecerile de pietoni, dar si marcajele de delimitare a locurilor de parcare din Pascani au început să fie refăcute.

De câteva zile s-a început cu cele de-a lungul drumurilor, de pe străzile principale din oraș, cum ar fi – Grădiniței, Moldovei, Ștefan cel Mare, Vatra, Ceferiștilor, Dragoș Vodă sau Crinilor.

În funcție de condițiile meteo, pe lista sunt și trecerile de pietoni din zonele importante din oraș, ca mai apoi parcările. Ele vor fi marcate corespunzător, începând cu instituțiile publice dar și locurile cele mai circulate din Municipiu.

Și pentru că sunt zone din oraș unde se pare că marcajul a fost trasat greșit, viceprimarul Gabriela Nedelcu a promis că acestea vor fi refăcute corespunzător.

Menționăm că firma care a câștigat licitația este din Reghin și trebuie să marcheze o suprafață de 3.500 mp, iar pentru acestea a fost prinsă suma de un miliard de lei vechi.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI