18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021
18.6 C
Paşcani
miercuri, august 4, 2021

Se primesc cereri pentru tichetele sociale de sărbători

Veşti bune pentru păşcănenii cu venituri mici. Administratia locală a început să primească cereri pentru acordarea de tichete sociale pentru sărbătorile de iarnă. Cererile trebuie însoţite şi de actele doveditoare privind veniturile: cuponul de pensie, o adeverinţă de salariat sau cuponul de indemnizaţie de şomaj, handicap, pentru creşterea copilului său alocaţie de la stat, şi actele de identitate în original.

Dosarele pot fi depuse la sediul Primăriei, până la jumătatea acestei luni, de luni până joi, între orele 09.00 – 114.00 şi vineri până la ora 13.00.

Pot solicita tichete sociale familiile cu venituri mici, de până la 640 lei pentru fiecare membru de familie. Primăria va acorda câte un tichet pentru fiecare membru de familie, în valoare de 100 lei.
În acest an vor fi împărţite 1000 de tichete pentru sărbători, de la jumătatea lunii decembrie. Banii sunt alocaţi de la bugetul local al municipiului.

 

Foto arhiva

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
18.6 ° C
19.5 °
17.8 °
77 %
1.1kmh
1 %
mie
30 °
joi
34 °
vin
28 °
sâm
25 °
Dum
21 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI