23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Se pregătește evacuarea comercianților din fața Pieței Deal

A trecut mai bine de o lună de zile de când situaţia unor comercianţi din Piaţa Deal din municipiu este incertă. Oamenii au fost somaţi să-şi mute afacerile de pe strada Eugen Stamate. Totodată, contractele de închiriere nu le-au mai fost prelungite aşa că în momentul de faţă ocupă domeniul public în mod ilegal fără să plătescă un leu. Totul a pornit de la o solicitare venită din partea inspectorilor ISU pentru eliberarea caii de acces ocupată acum câţiva ani de zile.

Funcţionarii din Primărie i-au somat încă de la începutul lunii ianuarie pe comercianţi să îşi mute chioşcurile în altă parte dar până acum nu a fost găsită nici o rezolvare. În această situaţie se află 11 vânzători dintre care 10 au contractele expirate de la sfârşitul anului trecut

Întreprinzătorii s-au prezentat de nenumărate ori la audienţe în care au solicitat prelungirea contractului sau mutarea chioşcurilor tot în Piaţa din Deal, într-o zona vizibilă însă până în acest moment nu s-a găsit nici o soluţie.

Menţionăm că şi comercianţii din Piaţa Vale au fost somaţi să să îşi mute tarabele în parcarea din zona stadionului pentru eliberarea caii de acces la Blocul 29. La sfârşitul săptămânii au primit locurile, iar în această săptămâna trebuie să îşi mute chioşcurile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow