11.5 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Se poate: inca o scara de bloc cu bransament individual. Administratorul public a semnat un contract

Pascanenii au inceput sa caute solutii pentru a nu ramane fara apa. La o scara de bloc din zona Deal, locatarii au inceput demersurile pentru a face bransament individual. Investitia va fi realizata in cel mult o luna de zile, iar toate apometrele vor fi scoase intr-o camin facut pe domeniul public.

Situatia disperata privind contractele de furnizare a apei pare sa fi luat sfarsit la scara C, blocul N1, de pe strada Gradinitei. O parte din locatari au decis sa isi scoata apometrele intr-un camin in fata scarii. Initiativa apartine directorului Eduard Dumea iar pana acum au fost depuse actele pentru autorizatii.

Dupa ce toate documentele vor fi finalizate, vor incepe lucrarile iar in circa o luna de zile, ele va fi finalizata. Costurile se ridica la suma de circa 1500 lei de apartament.

Prin aceasta modalitate se pot incheia contracte individuale cu furnizorul de apa, iar fiecare pascanean isi poate plati factura.
Mentionam ca si la o alta scara de bloc situatia a fost rezolvata. Administratorul public, Gica Zanet, si-a asumat responsabilitatea de a-i reprezenta pe vecini, iar debitele au fost achitate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow