8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Se numără premiile la CF Unirea Paşcani

Se numără premiile la concursurile şi olimpiadele şcolare. La o şcoală din Paşcani, rezultatele la diferite obiecte au fost astăzi prezentate chiar de către elevii merituoşi.

elev unirea
Alexandru Florescu este elev în clasa a XI a şi s-a întors cu rezultat de la olimpiada de mecanică ce a avut loc la Cluj, la începutul lunii. După cele două probe, scris şi practice, elevul a luat menţiune.

premiu elevi

Şi aceşti tineri au făcut o figura frumoasă la concursul – “Fii elev în şcoală mea”. Echipa formată din trei băieţi, Alexandru Bargaoanu, Alexandru Romaniuc şi Mihai Tudorescu au luat premiul pentru scenariu. Filmuleţul de prezentare a şcolii a reuşit să impresioneze juriul. La concurs au participat peste 120 de licee din toată ţară.

Şi religia a adus numeroase premii copiilor, de la locul III până la menţiune, de la gimnaziu până la liceu. Printre premianţi se numără şi aceşti elevi care au reuşit să bifeze cate un premiu. Este vorba despre Daniela Jipu şi Andreea Leonte, eleve în clasa a XI a, alături de Teona Tehaniuc, clasa a IX a şi Ioana Pantelimon din clasa a VII a.

Şi Roxana a luat premiul la un concurs de religie de unde s-a întors cu premii. Compunerea ei despre experienţă la ţară a impresionat juriul.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow