22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Se montează o parte din Orășelul Copiilor pentru sărbătorile de iarnă

Se montează o parte din Orășelul Copiilor pentru sărbătorile de iarnă

Tentativă de Orășelul Copiilor pentru aceste sărbători, la Pașcani. În fața primăriei, vis a vis de școala „Iordache Cantacuzino”, au fost puse, pe lângă instalațiile luminoase, două căsute de lemne cu brăduț și trei figurine gonflabile. Exact cele de anul trecut. Firma din Piatra Neamț care trebuie să aducă celelalte decorațiuni a spus că vine săptămâna viitoare cu sania trasă de reni și alte obiecte specifice Crăciunului. Trecătorii s-au arătat mulțumiți de ce este însă spun că nu arată tocmai a Orășel iar pentru un Municipiu trebuia să se facă mai mult.

Și în acest an Orășelul copiilor pentru sărbătorile de iarnă arată la fel ca anul trecut, momentan, singura schimbare fiind locația. Dacă până acum figurinele erau amplasate în piațeta „Mihail Sadovenu” din fața Casei de Cultură, acum, acestea sunt amenajate pe platoul din fața Primăriei Pașcani, în zona Catedralei și vis a vis de Școala Gimnazială “Iordache Cantacuzino”.

Trecătorii ce se aflau în zonă la orele amiezii spun că orice amenajat este o bucurie pentru copii, însă trebuie puse mai multe obiecte decorative. Iar cel mai important dintre toate ca ceea ce este să fie păstrat.

La bun simț și civic îndeamnă și reprezentanții administrației locale care aduce, din nou precizări, ca Moș Crăciun și oamenii de zăpadă gonflabi să nu fie distruși.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani spune că săptămâna viitoare, celelalte obicete achiziționate printr-o firmă din Piatra Neamț vor fi montate pentru a întregi Orășelul Copiilor. Este vorba despre o sanie trasă de reni cu o lungime de 4 metri. Iar obiectele de decor vor fi împodobite cu lumini 3D. La Pașcani pentru amenajarea acestui loc s-au cheltuit  85 mii lei.

În această perioadă mai multe administrații locale au împodobit locurile principale cu diferite lumini și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow