Incepe forfota pentru sezonul magic al anului, cel din perioada sarbatorilor de iarna. Administratia locala din municipiul Pascani a dat unda verde pentru amenajarea iluminatului festiv in oras. Angajatii de la Gospodarie Comunala au inceput de astazi sa puna beculetele colorate si alte decoratiuni in zona Primariei.

De saptamana viitoare, se va demara procedura de achizitie pentru ornamente mai deosebite care sa fie puse in zona centrala a orasului, in piatetele din fata Casei de Cultura Mihail Sadoveanu si cea din fata cladirii administratiei locale. Vor urma apoi impodobirea scarilor mici si mari, a Esplanadei si a celorlalte strazi.

Administratia locala spera ca in primele zile ale lunii decembrie, prima luna de iarna, pana cel tarziu de Sfantul Nicolae, luminitele sa se aprinda in tot orasul.

Mentionam ca, cel mai probabil, pascanenii se pot bucura si in acest an de un patinoar artificial in oras. De aceasta data, locatia ar urma sa fie terenul dintre parchet si Scoala Iordache Cantacuzino, pentru care este procedura de licitatie pentru inchiriere.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
 • Sa fie externalizat / dat in administrare unei societati private de transport 47%, 248 votes
  248 votes 47%
  248 votes - 47% of all votes
 • Sa ramana la RAGCL 21%, 110 votes
  110 votes 21%
  110 votes - 21% of all votes
 • Sa fie preluat de o noua societate comerciala, in subordinea Consiliului Local 17%, 90 votes
  90 votes 17%
  90 votes - 17% of all votes
 • Sa fie preluat de o societate comerciala functionala deja, aflata in subordinea Consiliului Local - ex. CLP Ecosalubritate SA Pascani 14%, 75 votes
  75 votes 14%
  75 votes - 14% of all votes
Total Votes: 523
iunie 6, 2019 - iulie 6, 2019
Voting is closed
Slider