25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Se modifica zonarea municipiului Pascani. Vezi unde urmeaza sa scada taxele si impozitele

Primaria Municipiului Pascani a postat pe site-ul institutiei,  spre dezbatere publica, Proiectul de hotarare privind zonarea municipiului Paşcani in vederea stabilirii impozitelor si taxelor locale pentru anul 2017. Documentul cuprinde o serie de modificari in functie de zona si accesul la utilitati, asa incat unii locuitori ar urma sa plateasca nul viitor impozite mai mici. Cel mai probabil consilierii locali vor fi convocati in sedinta extraordinara intre Craciun si Anul Nou pentru a aproba acest proiect.

Iata anuntul si proiectul supus dezbaterii publice:

„In conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003, privind transparenţa decizionala în administraţia publica, republicata, Primarul Municipiului Paşcani propune spre dezbatere publica textul complet al PROIECTULUI DE HOTARARE privind zonarea municipiului Paşcani in vederea stabilirii impozitelor si taxelor locale pentru anul 2017, insotit de expunerea de motive nr. 21246/14.11.2016 a iniţiatorului proiectului de hotarare – Primarul municipiului Paşcani, de Raportul de specialitate nr. 21247/14.11.2016 întocmit de Serviciul Urbanism, proiect de hotarare ce urmeaza a fi supus spre aprobare Consiliului Local al municipiului Paşcani.

Proiectul de hotarare a fost afişat la sediul propriu al Primăriei municipiului Paşcani din strada Ştefan cel Mare nr. 16 şi publicat in data de 14.11.2016, conform Procesului verbal nr. 21272/14.11.2016.

Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot trimite in scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, cu privire la proiectul de act normativ, la sediul Primăriei municipiului Paşcani – Registratura/ Compartimentul Informare, Consiliere si Relaţii cu Societatea Civila, respectiv in format electronic pe adresa de e-mail office@primariapascani.ro, pana pe data de 29.11.2016.”

PRIMAR,

Ing. Dumitru Pantazi

 

 

Proiectul de hotarare privind zonarea municipiului Paşcani in vederea stabilirii impozitelor si taxelor loc… by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow