23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023
Array

Se lucrează la trotuarele de pe strada Nicolae Iorga, din Paşcani. Vezi în ce alte zone se mai fac reparaţii

Traficul rutier se desfăşoară cu greutate în această perioada, în intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Republicii, din zona Deal a municipiului Paşcani. Asta deoarece, muncitorii care lucrează la asfaltarea primului drum menţionat, repara zilele acestea trotuarele. Se pun pavele, iar spaţiul verde din spatele statuii lui Ştefan cel Mare, va fi reamenajat. Tot în această perioada, se lucrează şi la căile pietonale de pe strada Grădiniţei.

Se lucrează la amenajarea trotuarelor din intersecţia străzilor Nicolae Iorga şi Republicii, din zona Deal a Pascaniului iar traficul rutier se desfăşoară cu greutate în zona. Astăzi, primarul municipiului, Dumitru Pantazi, a mers în teren pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Tot în această perioada, edilul a precizat că se vor repara şi cele mai distruse trotuare din oraş, cele de pe strada Grădiniţei. Muncitorii de la Gospodărie Comunală vor turna mixtură asflatică. Aceleaşi lucrări, vor avea loc în curând şi pe Aleea Izvoarelor, din zona Vale.

Menţionăm că în ceea ce priveşte proiectul pentru asfaltarea străzii Nicolae Iorga, lucrările de modernizare au început în urmă cu aproape doi ani. Potrivit celor spuse de Pantazi, în prezent este o întârziere de aproape un an la termenul de finalizare trecut în contract.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow