24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Se întrerupe energia electrică în Paşcani şi împrejurimi (DOC)

În mai multe localităţi din preajma Pascaniului şi în unele zone din oraş se va întrerupe furnizarea energiei electrice în următoarea perioadă. Reprezentanţii E.ON fac lucrări programate de modernizare a reţelei. Curentul electric va fi oprit pe grupuri de consumatori şi doar dacă vremea va permite intervenţia lucrătorilor.

Începând de luni, 20 februarie, curentul electric se va întrerupe în şapte localităţi şi în municipiul Paşcani. În primele zile ale săptămânii reprezentanţii companiei E.ON vor lucra la modernizarea instalaţiilor din Rediu, comuna Ruginoasa, Moţca, Ciohorăni, Muncelu de Sus şi Mogosesti-Siret.

În satul Topile, energia electrică va fi întreruptă joi, pentru înlocuirea unor izolatori, iar în suburbia Gâşteşti, pentru aceeaşi lucrare, oamenii vor rămâne fără lumina în aceeaşi zi, timp de câteva ore. Şi în Paşcani, reţeaua va fi modernizată, însă nu va fi afectat nici un consumator.

Deşi intervalul orar pentru întreruperi va fi de 8:30-16:30, muncitorii E.ON vor încerca să facă lucrările cât mai rapid şi pe grupuri de clienţi, pentru a afecta cât mai puţine case.

Anunt COGEP_15.02.2017_1 (1) by orizontul pascani on Scribd

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow