20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Se întrerupe curentul electric în Moţca. Lucrări la reţea timp de câteva zile

- Advertisement -

Energia electrica va fi intrerupta de luni, in localitatea Motca. Timp de cateva ore pe zi, muncitorii vor lucra pentru reconstructia retelei  in centrul satului, la un post de transformare. Lucrarile vor dura cinci zile si se vor face pe grupuri de consumatori.

 

De luni, energia electrica va fi intrerupta timp de cateva ore pe zi, in comuna Motca. Potrivit unui comunicat de presa trimis de reprezentantii E.ON Romania, in intervalul 13 -18 februarie, de la 08:30 si pana la 16:30, curentul va fi intrerupt la postul de transformare 14. Reprezentantii companiei au precizat ca lucrarile se vor face doar daca vremea permite si pe grupuri de consumatori pentru a limita numarul celor care raman fara curent.

Pentru aceste intreruperi programate, compania anunta administratiile locale si posteaza informarile pe site-ul www.delgaz-grid.ro .

Mentionam ca in ultima perioada s-au facut lucrari in mai multe localitati din judetul Iasi. Printre acestea se numara, Costuleni, Raducaneni, Ciohorani sau Muncelul de Sus.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow