More

  Se întrerupe apa la Pașcani și Todirești

  Array

  Mai multe blocuri din municipiul Pascani vor ramane fara apa la inceputul saptamanii viitoare. Luni, in intervalul orar 8-15, se va intrerupe furnizarea pe strada Camil Petrescu, Sportului si Gradinitei. Se lucreaza la o legatura la o noua conducta de alimentare, iar consumatorii sunt rugati sa isi faca rezerve. Tot in aceeasi zi vor ramane fara apa si locuitorii din Todiresti.

  Pascanenii de la 17 blocuri din municipiu trebuie sa isi faca rezerve de apa pentru ziua de luni. Societatea ieseana intrerupe furnizarea in unele zone de pe strada Camil Petrescu, Sportului si Gradinitei. Potrivit comunicatului de presa, este vorba despre utilizatorii de la blocurile W1, W2, W3, W4 din strada Camil Petrescu, blocurile G1 și G2 din strada Sportului, blocurile G3, G4, G5, G6, X-Magnolia, Z-Trandafirul, V-Siretul, S1-3, S2, R1-3, și U1-3 din municipiul Pașcani.

  Asta deoarece se lucreaza la legătura hidroforului amplasat în centrala termica, nr. 6, la noua conductă de alimentare cu apă potabilă.

  In aceeasi zi, va fi intrerupta furnizarea si in Todiresti, in intervalul orar 8-24, pentru ca se fac lucrari de intretinere si reparatii la rezervorul de apa potabila.

  ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Monica Berescu, deputat USRPLUS: “Cîțu a provocat o criză în Alianță pentru a-și arăta mușchii în PNL”

  Reformele adevărate și eficiente se produc doar prin voință politică și prin cooperare; indiferent de popularitatea unor decizii sau a altora. Decizia de astăzi...

  Casa de Cultură Pașcani a stabilit programul de activități pentru acest an

  Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani si-a stabilit programul de activitati culturale pentru anul in curs. Proiectul a obtinut avizul consiliului consultativ si al celui de administratie si urmeaza sa fie supus dezbaterii in viitoarea sedinta de Consiliu Local. Potrivit documentului si in acest an vor fi cam aceelasi manifestari cultural-artistice ca in anii trecuti. //

  Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice, la Pașcani

  Pășcănenii care au aparate electrice și electrocasnice vechi, pe care nu le mai folosesc, se pot debarasa de acestea, corect şi uşor, printr-un serviciu pus la dispoziție de administrația locală, în parteneriat cu Ecoarena. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet