12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Se întrerupe apa la Pașcani și Todirești

Mai multe blocuri din municipiul Pascani vor ramane fara apa la inceputul saptamanii viitoare. Luni, in intervalul orar 8-15, se va intrerupe furnizarea pe strada Camil Petrescu, Sportului si Gradinitei. Se lucreaza la o legatura la o noua conducta de alimentare, iar consumatorii sunt rugati sa isi faca rezerve. Tot in aceeasi zi vor ramane fara apa si locuitorii din Todiresti.

Pascanenii de la 17 blocuri din municipiu trebuie sa isi faca rezerve de apa pentru ziua de luni. Societatea ieseana intrerupe furnizarea in unele zone de pe strada Camil Petrescu, Sportului si Gradinitei. Potrivit comunicatului de presa, este vorba despre utilizatorii de la blocurile W1, W2, W3, W4 din strada Camil Petrescu, blocurile G1 și G2 din strada Sportului, blocurile G3, G4, G5, G6, X-Magnolia, Z-Trandafirul, V-Siretul, S1-3, S2, R1-3, și U1-3 din municipiul Pașcani.

Asta deoarece se lucreaza la legătura hidroforului amplasat în centrala termica, nr. 6, la noua conductă de alimentare cu apă potabilă.

In aceeasi zi, va fi intrerupta furnizarea si in Todiresti, in intervalul orar 8-24, pentru ca se fac lucrari de intretinere si reparatii la rezervorul de apa potabila.

ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow