26 C
Paşcani
duminică, iunie 26, 2022
Array

Se înmulţesc cazurile de accidentaţi la munca câmpului

Ambulante spitalMunca la camp le da mari batai de cap medicilor Spitalului de Urgenta Pascani. Zilnic, in Compartimentul de Primiri Urgente ajung doua-trei cazuri de localnici care se accidenteaza in timp ce strang recolta.

In cursul zilei de ieri, un batran in varsta de 77 de ani, din satul Iorcani a fost adus in stare grava la unitatea medicala dupa ce a cazut de la inaltime, dintr-o caruta. Desi, victima se accidentase in urma cu 24 de ore, acesta a solicitat sprijinul unei ambulante din cauza durerilor care le simtea pe tot corpul.

Dupa consult, medicii urgentisti l-au diagnosticat cu multiple la cap, coloana cervicala si cu fracturi la coaste si la un deget.

In aceasta dimineata, in unitatea de primiri urgente a mai ajuns un alt barbat, in varsta de 50 de ani, din comuna Todiresti. Cadrele medicale au fost nevoite sa il lege pur si simplu de targa deoarece in urma cazaturii din caruta, pacientul era foarte agitat. Pentru a fi redirectionat la un spital din Iasi, doctorii au cerut sprijinul unui politist pentru a nu interveni probleme pe timpul transportului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow