More

  Se închide traficul rutier în centrul Pașcaniului

  Array

  Se închide traficul rutier în centrul Pașcaniului

  Atenție șoferi. Traficul rutier din centrul Pașcaniului va fi închis, iar propirietarii de mașini sunt rugați să le parcheze în altă parte, dat fiind competiția de sâmbătă unde vor participa sute de persoane. Este vorba despre Crosul toamnei, eveniment ajuns la cea de-a IX a ediție.

  O nouă ediție a crosului toamnei va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Pașcani. Astfel, sâmbătă de dimineață,  15 octombrie, traficul rutier în zona centrală din Pașcani va fi închis mașinilor. Mai exact este vorba despre tronsonul străzilor Ștefan cel Mare de la Oficiul Poștal nr 1 până pe Strada Moldovei în zona semafoarelor, în intervalul orar 07.00 – 14.00.

  Cei care doresc să participe trebuie să se prezinte între orele 10.00 și 11.00 în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” pentru a se înscrie în competiție, să fie apți pentru efort fizic și să aibă echipament sportiv. Pentru înscriere va fi necesară prezentarea unui act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de un adult.

  Sunt așteptați concurenți între 5 și 80 de ani, conform următoarelor categorii de vârstă:

  1. până în 7 ani fete, băieţi
  2. 8 – 10 ani fete, băieţi
  3. 11 – 13 ani fete, băieţi
  4. 14 – 16 ani fete, băieţi
  5. 17 – 19 ani fete, băieţi
  6. 20 – 34 ani fete, băieţi
  7. 35 – 49 ani fete, băieţi
  8. peste 50 de ani, fete, băieţi.

  Startul va fi dat în jurul orelor 11.00, iar traseele vor fi comunicate tot atunci, fiind diferențiate ca distanță și dificultate, în funcție de vârstă.

  Vor fi premiate primele 5 locuri pentru toate categoriile, în funcție de performanțele obținute, concurenții urmând să primească diplome, cupe, premii în bani sau tricouri.

  Inițiatorul competiției este Primăria Municipiului Pașcani, care va fi sprijinită la organizare de Clubul Sportiv Municipal, Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani. Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” și celelalte școli din localitate vor fi parteneri ai activităților: Școala Gimnazială ”Iordache Cantacuzino”, Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Nerespectarea distanței în trafic – cauza accidentului rutier de pe strada Grădiniței, spun polițiștii

  Accidentul rutier spectaculos, dar care putea sa aiba urmari grave, ce a avut loc sambata in jurul orei 11:00, pe strada Gradinitei din municipiul...

  Mica Unire – sărbătorită cu mai puțin festivism, din cauza pandemiei – VIDEO

  Ziua Unirii, 24 ianuarie, nu a mai fost sarbatorita cu acelasi festivism ca in ceilalti ani, din cauza pandemiei. In municipiul Pascani, la Casa...

  Șofer urmărit prin Pașcani, după ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor

  Un sofer care a refuzat sa opreasca la semnalele politistilor rutieri a fost urmarit pe strazile municipiului Pascani, sambata, 23 ianuarie, in jurul orei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI