21.3 C
Paşcani
sâmbătă, martie 25, 2023

Se închide centrul Pașcaniului! Sâmbătă are loc crosul toamnei

Se închide centrul Pașcaniului! Sâmbătă are loc crosul toamnei

Atenție șoferi! Centrul Pașcaniului se va închide în acest sfârșit de săptămână. Motivul? Va avea loc o nouă ediție a crosului toamnei. Polițiștii locali au notificat deja proprietarii de mașini că în următoarea zile se interzice staționarea acestora în centrul orașului inclusiv în parcarea Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”. La eveniment sunt anunțați câteva sute de participanți, de toate vârstele.

Crosul toamnei va închide centrul Pașcaniului. Astfel, sâmbătă, 14 octombrie, de Sfânta Cuvioasa Parascheva de la primele ore ale dimineții până spre orele 15:00 pe străzile Moldovei și Ștefan cel Mare se va interzice staționarea mașinilor, inclusiv în parcarea Casei de Cultură.

Notificările au fost deja primite de proprietarii care își lasă mașinile în centru.

Traseul crosului este același ca în fiecare an, start de la Casa de Cultură, iar în funcție de categoria de vârstă, până la semafoare, Oficiul Poștal până la punctul de plecare.

Înscrierile au loc în ziua de concurs, iar premiile pentru acest eveniment sunt consistente.

Organizatorii vor acorda pentru primele cinci locuri la fiecare categorie – tricouri, cupe, diplome, medalii si premii in bani. Bugetul alocat este de 13.590 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow