-4.9 C
Paşcani
luni, februarie 6, 2023

Se închide Centrul de Vaccinare din Municipiul Pașcani

Centrul de vaccinare din municipiul Pașcani se inchide luni, 14 martie. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat postat de Primăria Pașcani, pe pagina Facebook a instituției.
Vă informăm că, luni, 14.03.2022, Centrul de Vaccinare înființat în Municipiul Pașcani se va închide, conform adresei primite de la Compartimentul de Supraveghere Epidemiologică și Control Boli Transmisibile din cadrul Direcției de Sănătate Publică Iași.
Mulțumim pe această cale medicilor, asistenților medicali și registratorilor ce s-au implicat în procesul de vaccinare și prin acest lucru au contribuit la menținerea stării de sănătate a populației la un nivel acceptabil.
De asemenea, mulțumim celor ce s-au vaccinat, dovedind responsabilitate atât față de sănătatea proprie, cât și față de cei din jur.
Datorită efortului comun, în Municipiul Pașcani, restricțiile impuse datorită pandemiei au fost minime.” este anunțul postat.

În urma cu o săptămână, reprezentanții administrației locale precizau ca adresabilitatea de la centrul de vaccinare anti Covid din municipiul Pașcani este scăzută, fapt care ar putea duce la închiderea acestuia, ceea ce s-a și întâmplat. Centrul funcționa de câteva săptămâni cu program redus, la 4 ore pe zi, timp 3 zile pe săptămâna.

În acest context, populația se va putea imuniza doar la medicul de familie.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow