22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
Array

Se împart locuințe ANL. 5 apartamente pentru 25 de familii

creditprime.ro
vivacredit.ro
credius.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
elefant.ro
answear.ro

Ultimele știri

Veşti bune pentru locuitorii din Hîrlău. Până la sfârşitul săptămânii viitoare 5 apartamente ANL goale urmează să fie repartizate. Acestea au rămas libere după ce foşti chiriaşi s-au mutat din localitate. Este vorba de locuinţe cu 2 camere situate la blocurile T1, T2, T4 şi T5 de pe strada Vasile Gheorghiu.

Până în acest moment s-au depus la Primăria din localitate 25 de cereri pentru un apartament ANL. Acestea vor fi evaluate săptămâna viitoare de comisia socială de expertiză şi se va stabili lista de priorităţi.

Amintim că la nivelul oraşului Hîrlău există 7 blocuri ANL. Chiriile la cele 84 de apartamente sunt de 92 de lei pentru locuinţele cu două camere şi 62 lei pentru garsoniere. Persoanele care au împlinit vârsta de 35 ani plătesc o chirie de 300 lei.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI