22.7 C
Paşcani
vineri, mai 20, 2022
Array

Se împart alimentele UE, la Hîrlău și Tătăruși

Alimentele de la Uniunea Europeana au ajuns in cateva orase si comune din judetul Iasi. Chiar daca s-au facut liste si programari, beneficiarii din Hirlau tot s-au imbrancit pentru a intra in posesia alimentelor primite gratuit, in baza unui cupon. Nu aceeasi situatie a fost si la Tatarusi, unde angajatii primariei au mers personal la cei de pe liste. La Pascani, distributia alimentelor UE se va face incepand de saptamana viitoare.

alimente ue hirlau

Situatie tensionata la Hirlau. Zeci de cetatenii stau la rand, de la primele orele ale diminetii pentru a ridica alimentele gratuite de la Uniunea Europeana. Pentru a linisti cetatenii si a pastra o ordine, a fost nevoie de interventia politistilor locali si a jandarmilor.

alimente ue hirlau 2

Acest domn a avut noroc, fiind printre primii care a ridicat cutiile cu ulei, zahar, faina alba si malai, conserve si pate.

Dupa ce au primit cutiile cu produse, majoritatea dintre ei s-au urcat in taxiuri pentru a duce marfa acasa.

alimente ue hirlau 1

Cei 2.800 de beneficiari din Tatarusi sunt norocosi. Edilul comunei, Costel Iosub a facut un program care se respecta, iar cetatenii nu sunt nevoiti sa mearga la primarie, ci functionarii publici merg in fiecare din cele cinci sate componente comunei pentru a distribui cutiile cu alimente.

primar tatarusi costel iosub

Demersurile pentru ca alimentele sa fie primite in prima transa au fost facute de edilul comunei la Prefectura Iasi, pentru ca cetatenii sarmani sa aiba ce pune pe masa de sarbatorile de iarna.

La Pascani, cei aproape 4.000 de beneficiari vor primi alimentele, cel mai probabil incepand de saptamana viitoare.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow