21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022
Array

Se fac listele de investiţii şi de achiziţii pentru anul viitor. Care sunt priorităţile

- Advertisement -

Pregătiri pentru listele de achiziţii şi de investiţii pentru anul 2016, la Primăria Paşcani. Reprezentanţii administraţiei locale au început deja să centralizeze necesarul de servicii şi materiale pentru buna funcţionare a instituţiei şi a serviciilor din subordine.

Mai mult, sunt centralizate şi prioritizate investiţiile care trebuie realizate anul viitor, lista urmând să fie supusă dezbaterii publice înainte de aprobarea în Consiliul Local. Edilul municipiului spune că prioritare sunt proiectul privind modernizarea străzii Gării în valoare de 9 milioane de lei pentru care se aşteaptă şi finanţare de la bugetul local şi finalizarea lucrărilor începute în acest an. Mai mult, tot anul viitor ar urma să fie demarat proiectul de modernizare a pieţei agroalimentare din zona Vale.
Pe lista de priorităţi se afla şi amenajarea noului sediu al Bibliotecii Municipale. A fost făcută selecţia de oferte şi urmează să fie încheiat contractul de execuţie.
Menţionăm că bugetul de investiţii pentru acest an al Primăriei Paşcani a fost de peste 20 de milioane de lei din care 8 milioane din taxele şi impozitele locale iar restul din fonduri europene. Pentru anul 2016 se prognozează un buget de 9 până la 10 milioane de lei, din fonduri proprii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow