More

  Se fac înscrieri pentru Crosul Toamnei la Pașcani

  Array

  Competiție importantă pentru iubitorii sportului din Pașcani și nu numai: sâmbăta, pe 15 octombrie, începând cu orele 10.00, se va desfășura ”Crosul Toamnei”.
  Evenimentul aflat la a IX-a ediție va începe din Piața Casei de Cultură ”Mihail Sadoveanu” din localitate și așteaptă ca în fiecare an, sute de participanți de toate vârstele.

  Cei care doresc să participe trebuie să se prezinte între orele 10.00 și 11.00 în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” pentru a se înscrie în competiție, să fie apți pentru efort fizic și să aibă echipament sportiv.
  Pentru înscriere va fi necesară prezentarea unui act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă, iar minorii vor trebui să fie însoțiți de un adult.

  Sunt așteptați concurenți între 5 și 80 de ani, conform următoarelor categorii de vârstă:

  1. până în 7 ani fete, băieţi

  2. 8 – 10 ani fete, băieţi

  3. 11 – 13 ani fete, băieţi

  4. 14 – 16 ani fete, băieţi

  5. 17 – 19 ani fete, băieţi

  6. 20 – 34 ani fete, băieţi

  7. 35 – 49 ani fete, băieţi

  8. peste 50 de ani, fete, băieţi.

  Stratul va fi dat în jurul orelor 11.00, iar traseele vor fi comunicate tot atunci, fiind diferențiate ca distanță și dificultate, în funcție de vârstă.

  Vor fi premiate primele 5 locuri pentru toate categoriile, în funcție de performanțele obținute, concurenții urmând să primească diplome, cupe, premii în bani sau tricouri.

  Inițiatorul competiției este Primăria Municipiului Pașcani, care va fi sprijinită la organizare de Clubul Sportiv Municipal, Liceul Teoretic ”Miron Costin” și Colegiul Tehnic de Căi Ferate ”Unirea” din Pașcani. Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu” și celelalte școli din localitate vor fi parteneri ai activităților: Școala Gimnazială ”Iordache Cantacuzino”, Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”, Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc”, Liceul Economic ”Nicolae Iorga”, Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.

  Image
  Image

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în municipiul Pașcani și suburbii

  COMUNICAT: În vederea remedierii unei pierderi la conducta de aducțiune Moțca Pașcani de 600 mm diametru, apărută în zona Hanul Ancuței, ApaVital se află...

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI