0.2 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Se fac înscrieri pentru Centrul de Excelență Pașcani

Elevii si profesorii pascaneni se pot inscrie la Centrul de Excelenta din Pascani. Campania a fost demarata de cateva zile, printr-un anunt facut de catre Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi, unitatilor de invatamant preuniversitar din judet.

Fisele de inscriere, atat pentru elevi, cat si pentru profesori se vor depune la secretatariatul Colegiului „Sadoveanu” – pentru filiala CEX Pascani. Dupa finalizarea etapei de inscriere si selectie, se va face programarea sedintelor de CEX ce se vor desfasura la Filiala din Pascani din str. Dragos Voda.

Grupele care au nevoie de laboratoare isi vor desfasura sedintele la Colegiul „Sadoveanu” sau la Liceul „Miron Costin” din Pascani, in functie de programul stabilit de comun acord cu profesorii care vor preda. Pentru clasele din primar, se va stabili de comun acord cu invatatorii care vor preda.

concurs-de-matematica-cu-premii-pentru-elevii-de-gimnaziu-i33292

Rolul Centrul de Excelenţă Judeţean Iaşi este acela de a asigura tinerilor cu abilităţi speciale o pregătire deosebită, bine focalizată pe aptitudinile şi nevoile lor de instruire, de a promova metodologii şi instrumente pentru depistarea valorilor autentice şi stimularea creativităţii specifice.
Disciplinele pentru care se va continua pregătirea centralizată în acest an şcolar sunt următoarele:
Centrul de Excelenţă Judeţean Iaşi, Filiala Paşcani

Disciplina
Elevi din clasele:
Învăţământ primar – matematică III – IV
Limba şi literatura română VII – VIII
Geografie XII
Matematică III – X
Fizică VII – VIII
Chimie IX – X
Informatică IX – X

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow