More

  Se fac înscrieri pentru Centrul de Excelență din Pașcani

  Array

  Se fac înscrieri pentru Centrul de Excelență din Pașcani

  Dacă doriți să faceți parte din Centrul de Excelență Pașcani se fac înscrieri pentru admiterea la cursuri. Momentan sunt așteptați prichindeii din primară doritori să știe mai multă matematică decât se predă la ore. Startul înscrierilor s-au dat deja iar examenul are loc sâmbătă la “Miron Costin”.

  Centrul de Excelenţă Paşcani organizează, în anul şcolar 2017-2018, activităţi de pregătire la matematică a elevilor din clasele a III-a şi a IV-a. Înscrierea elevilor se va face la secretariatul Liceului Teoretic “Miron Costin” Paşcani, în această săptămână, 18 – 21.09.2017, între orele 13.00-15.00.

  Testarea pentru admiterea la Centrul de Excelenţă va avea loc sâmbătă, 23.09.2017, la ora 9.00, la Liceul Teoretic “Miron Costin”, Paşcani. Proba va avea durata de 90 de minute.

  Se vor constitui câte o grupă la fiecare nivel, formate din câte 24 de elevi.
  Fişa de înscriere poate fi descărcată de pe site-ul www.isjiasi.ro sau chiar de la secretariatul Liceului Teoretic “Miron Costin”, Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet