35.2 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep să revină la normal și în ceea ce privește activitatea clubului pensionarilor din Pașcani. “Asociația Pensionarilor Făclia” din municipiu, își deschide porțile pentru noi membri. Se pot înscrie pensionarii din oraș sau suburbii, indiferent de veniturile pe care le au. În același context, cei care sunt deja înscriși, sunt rugați să contacteze conducerea, în vederea reconfirmării locurilor.

Membrii asociației pensionarilor pot merge la club să-și ocupe timpul, în compania colegilor de generație. Au la dispoziție o sala dotata cu mai multe mese unde pot juca șah, table, un spatiu unde se pot uita la televizor, pot citi diverse cărți din biblioteca clubului, sau alte activități interactive. În momentul de fata Asociația Pensionarilor Făclia are în evidenta peste 100 de persoane.

Informații suplimentare se pot obține de la sediul Asociației Pensionarilor, din Pașcani, str. Cuza Vodă Bl.A2bis/parter sau la numărul de telefon 0743 558 805, persoana de contact Vasile Avramiuc.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow