9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

Se fac înscrieri la Clubul Long Ho Pașcani. A început noul an competițional

- Advertisement -

A început noul an competițional pentru Clubul Sportiv Long Ho din municipiul Pașcani, iar cei care își doresc să practice artele marțiale – stil Qwan Ki Do, se pot înscrie.

Antrenamentele au loc în sala de sport din fața Colegiului Național Mihail Sadoveanu, iar copiii pot fi înscriși începând cu vârstă de 5-6 ani.

Antrenorii sunt sportivi de performanță cu rezultate remarcabile.

Beneficiile practicării acestei arte marțiale, qwan ki do, sunt numeroase. Pe lângă cele obținute prin practicarea sportului, antrenează memoria și răbdarea, întărește voința și modelează caractere prin promovarea principiilor de baza ale artelor marțiale – respect, onestitate, echilibru.

Numărul sportivilor înscriși sunt de circa o sută, dar variază. Președintele clubului, Adrian Zămosteanu a precizat că au început din plin antrenamentele pentru competițiile de la nivel național, pentru examenele de grad în luna decembrie și campionatele ce vor avea loc la începutul anului viitor.

De precizat este faptul că înființarea Clubului Long Ho a avut loc în 1985, iar de-a lungul anilor mai mulți sportivi au obținut medalii de aur, argint sau bronz la competiții naționale, internaționale și chiar mondiale.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow